V modi so pastelne in enostavne ure

Pozabite na blinki blinki modele, na bleščice in ure, ki nadomeščajo nakit. Osebno jih nisem nikoli marala, saj sem imela vedno občutek, da mora biti ura pač ura, ne pa zapestnica ali karkoli drugega. In res je, nisem njihova velika oboževalka, čeprav jih tu in tam nosim in moram reči, da so mi najbolj enostavni modeli običajno tudi najlepši. Kovina ni v mojem slogu, sem bolj za usnjene paščke in pastelne barve, ali pa za nekaj popolnoma bazičnega, kot je ura s konjak pasom in dovolj velika, da mi je v hipu jasno … koliko je ura!

Olivia Burton
Olivia Burton
Kate Spade
Kate Spade

Moda se že nekaj časa nagiba k ponudbi zelo elegantne ure, ki jo lahko nosimo vedno in nas ne skrbi, ali bmo po poti izgubile kakšen kamen ali ne. Gre za gladke oblike, ki nam tu in tam ponujajo kakšno zanimivo figuro v notranjem delu ure: rože, ptiči, majhni detajli na kazalcu ali kaj podobnega, tako da se ti modeli že spreminjajo v romantične kreacije, idealne za čipkaste bluze in dolge obleke. V poplavi lepe mode je vsekakor tako, da so tudi ure zelo nosljive in primerne za sodobne ženske.

Michael Kors
Michael Kors
Ted Baker
Ted Baker
Daniel Wellington
Daniel Wellington

Gucci, Chanel, Prada nam seveda ponujajo svojo klasiko: kovino, logotip in zelo visoko ceno. Torej gre za ure, ki predstavljajo kategorijo zase, ostale pa so lahko veliko bolj dostopne ali, nasprotno, še bolj razkošne z raznimi plešočimi diamanti ali dragimi kamni. Svet teh dodatkov je zelo bogat in ponuja toliko različnih modelov, da se ni težko izgubiti. A pri uri je prav gotovo tako, da moramo najti tisto, ki jo bomo lahko najbolj nosile s kavbojkami, kostimom in obleko.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Botanični motivi so aktualni, tako kot na oblekah. Če vam je torej ta slog všeč pri modi, ga najdete tudi na področju ur; meni je zelo ljubek!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.