Trije modni navdihi iz narave

Topla sezona je nedvomno ena tistih, kjer ogromno navdiha nudi predvsem prebujajoča se, razkošna in bujna narava. Njene lepote segajo daleč med najlepše trende modne in lepotne scene, kjer včasih kar začutimo toplino sonca in vonj dišečih cvetov. Idej je nešteto, tu pa je nekaj tistih najpomembnejših, najopaznejših in vsekakor tudi najočarljivejših:

Pinterest

Cvetje

Kako le ne, ko pa nudi tisti večni dotik nežnosti in ženstvenosti prav vsako pomlad. Kot ponavadi potisk rožic najdemo predvsem pri delikatnih bluzah in boho oblekah, tokrat pa so nedvomno obvezne tudi pri hlačah, majicah, blazerjih in še marsikje, kjer vlada retro, flower power stil. Izbirajmo predvsem tiste drobne vzorčke, sploh v pastelnih in nevtralnih tonih, ki se odlično podajo skoraj na vsak look, predvsem pa koristijo pri ostalih, precej moško obarvanih trendih, saj v hipu razbijejo grobost.

Drevesa

In pa z njimi vse cvetoče krošnje, debla, bujno zelenje in nenazadnje tudi travniki, ki jih obdajajo. Tako je, zelena je to pomlad in poletje še kako pomembna barva, pa naj gre za temnejšo, gozdnato, svetlejšo pastelno ali pop, neon, super vpadljivo. Najdemo jo od glave do pet, predvsem pa so zmagovalni modni dodatki v zeleni. Seveda pa pri navdihu dreves ne gre zgolj za odtenke zelene, temveč tudi za vzorce, sploh podobe listja, ki nudijo izredno eleganco.

Sadje

Morda ta hip v naravi še ne, je pa zato že kako opazno pri modnih kosih. V prvi vrsti gre omeniti oranžno, tako tisto pomarančno, ki se prenaša že iz tokratne zimske sezone, pa vse tja do marelično oranžne, ki prečudovito poudari našo poletno zagorelost.

Tu je tudi češnjevo in jagodno rdeča, pa kivi zelena in lubenično roza, hkrati pa, tako kot pri prejšnjih dveh, tudi tu izstopajo potiski podob sadja, kjer zagotovo dominirajo tropski sadeži.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.