Trije poletni kosi, ki bodo nosljivi še vso jesen

Govoriti o naslednji hladni sezoni je ta trenutek za mnoge še povsem nepotrebno, pa vendar je modni svet do danes zakorakal že daleč v jesen, ne le s svojimi kampanjami, temveč tudi s ponudbo, ki jo je že moč zaslediti v številnih prodajalnah. Seveda to še ne pomeni, da moramo že danes krojiti svojo jesensko garderobo, a vendar lahko naslednje poletne nakupe morda opravljamo prav z mislijo na vsestranskost, v tem primeru torej z mislijo na stajlinge, ki se bodo obnesli tudi v mesecih, ko se bomo pričeli počasi poslavljati od najvišjih temperatur. Trendi so tokrat izpostavili kar nekaj takšnih oblačil, ki nam bodo pravzaprav odlično služila tudi kasneje, v drugačni modni zgodbi, manj samostojno ter precej bolj v obliki plastenja.

Slip top – je pravzaprav eden tistih topov, ki ga lahko uporabljamo skozi vse leto, če se le lotimo kombiniranja dovolj premišljeno. Ta hip jih nosimo čisto same, v družbi dolgega krila ali kratkih hlač, medtem ko bo v jeseni to zopet, kot seveda že večkrat preizkušeno, zelo lepa družba vsem blazerjem, jopam ali celo jeans jaknam.

Pinterest
Net-a-Porter
Net-a-Porter

Kratke hlače – so to pomlad in še bolj poletje postale eden vodilnih elementov številnih podob, bolj kot katerikoli drugi modeli pa so se v sam vrh uvrstile prav tiste najelegantnejše, ki jih lahko nosimo celo pri večerni toaleti. Jesen jih še nekaj časa ne bo odvrgla, saj jim bomo namesto lahkotnega topa dodale suknjič s poudarjenimi rameni, brezrokavnik in bluzo ali celo puli ter morda trenč, medtem ko bodo na nogah namesto minimalističnih sandalov takrat pristali škornji vseh vrst.

Pinterest
Net-a-Porter
Net-a-Porter

Denim obleka – ta hip pomeni statement kos marsikateri poletni podobi, medtem ko bodo hladnejši meseci od nas zahtevali, da pod njo oblečemo tanjši puli, srajco, debel pulover oziroma vsaj ženstven top, medtem ko bomo na noge, poleg morebitnih škornjev, dodale predvsem debele, tople najlonke.

Pinterest
Net-a-Porter
Net-a-Porter
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.