Pet korakov do modnega poletja

Izberite belo

Bela barva pride najbolj do izraza prav v poletni sezoni, kar me ne čudi. Deluje sveže, čisto in ravno prav elegantno. Hkrati je bela tista, ki vam bo omogočila več dihanja in manj potenja, torej razlog več, da si jo privoščite. Bela obleka, bele hlače (bodisi dolge ali kratke), bela bluza – to so kosi, ki jih preprosto morate imeti.

Vir: Pinterest

Izberite enostavno

V bistvu bi lahko rekla, da so edino poletni večeri tisti, ki omogočajo malo več make-upa in elegantnejša oblačila. Čez dan smo omejene zaradi visokih temperatur, a to seveda ne pomeni, da bomo slabo izgledale. Izberite enostavne outfite: kratke hlače in lepo bluzo, daljše krilo in top, kombinezon in vse skupaj kombinirajte z nizkimi, usnjenimi sandali ter podobno torbico.

Vir: Pinterest

Nadgradite z nakitom

Nakit vam bo zdaj še kako pomagal. Zapestnice z obeski, večji uhani in prstani, vse je na vaši strani. Gre za majhne trike, ki pa vedno poskrbijo za dober stil in je zato pomembno, da si jih privoščite. Nakit naj bo v zlati barvi, ker je zdaj najbolj aktualna in je super na zagoreli koži. Igrajte se s kosi, ki jih drugače ne bi nosile in so morda preveč barviti ali žvenketajoči za zimo. No, za zdaj so idealni!

Vir: Pinterest

Uporabljajte rute

Predvsem v laseh, pa tudi na torbicah. Rute lahko naredijo ogromno, so zelo zanimiv pripomoček, ki govori o ženstvenosti in prefinjenosti. Lahko si omislite tudi kaj daljšega in večjega za čop ali razmršeno figo, za kito ali namesto obroča. Možnosti je prav nešteto. Rute so lahko pisane ali enobarvne, stavite pa na naravne materiale, kot sta bombaž in svila.

Vir: Pinterest

Ne pozabite na ženstvenost

Pokažite noge in … še kaj, bi dodala. Zdaj je koža lepša, nepravilnosti se manj vidijo, celulit je deloma izginil, torej zakaj ne? Ženstvenost je adut, ki je le vaš in škoda je, če nanj pozabimo. Obleke in krila so torej na prvem mestu in četudi je zunaj zelo vroče, je kar dobro, da se vseeno malo potrudite in niste v razvlečeni majici ter kopalkah cel dan. Ko naredite nekaj zase, naredite tudi korak za boljšo samozavest.

Vir: Pinterest

In, jasno, srčno upam, da ste že kje na morju!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
 1. Imam vprašanje glede nakita. Kje se kupijo bolj kvalitetne verižice, tiste,ki ne počrnijo do naslednjega poletja? Rada bi investirala v nekaj trajnega,pa ne vem,kje iskati.
  Hvala!
  Objem

  1. Draga moja, jaz imam prav veliko kosov znamke Orelia, je top stvar, včasih prodajajo na Asosu, drugače je tukaj njihova stran:
   https://www.orelia.co.uk
   Se strinjam, da ni enostavno najti dobrega nakita, jaz sem vedno na preži, kar se tiče tega. Najdem pa kakšen dober kos tudi v Mangu ali Parfois. Malo pokukaj. Objem

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.