Poletni nakit s školjkami

Nakit s školjkami je bil prisoten že lani, zato letos ni niti tako nov, a kar lahko rečem je, da je nadgradil kvaliteto in domišljijo ter nam zato ponuja kose, ki imajo bolj malo skupnega z bižuterijo in delujejo zelo sofisticirano. Najbrž veste, da ima nakit v mojem srcu zelo posebno mesto in nekako imam občutek, da je tudi z vami tako. Ženske se danes zavedamo, da z majhnimi kosi nakita lahko zelo dobro popestrimo in nadgradimo obleko, kombinezon ali bluzo, zato me ne čudi, da je izbira tako bogata.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Nakit s školjkami deluje seveda povsem poletno, je pa idealen zato, ker smo v topli sezoni oblečene nekoliko bolj lahkotno in diskretno, zato kar potrebujemo večje kose, da postane outfit nekoliko bolj opazen. In tukaj nam školjke ter ostali morski motivi zelo pomagajo. Prav zanimivo je, kako so bile še pred kratkim školjke sinonim nakita, ki si ga nabavil na lokalnih stojnicah in je trajal slabo sezono. Zdaj se je ta trend in hkrati občutek popolnoma spremenil.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Kar morate imeti, je vsekakor serija verižic, ki jih nosite tudi skupaj (o trem trendu sem pred kratkim že pisala) in ena mora biti nujno daljša. Izpostavila bi še zapestnico z obeski in pa okrogle uhane, ki imajo prav tako obeske. Zelo so mi všeč kombinacije z zlatom in biserom oziroma perlami, ni pa seveda nujno, da gre za pravo zlato, temveč za bižuterijo, ki je zelo dobro narejena. Menim, da v kolikor bo lepa sezona trajala malo dlje (in srčno upam, da bo temu tako), potem bo tudi ta nakit uporaben do oktobra, kar ni slabo. Po drugi strani bomo podaljšale občutek dopusta!

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Če je mornarski slog tako ali drugače vedno v modi, tudi pri nakitu veljajo določena pravila. In če so bile školjke na verižicah del našega otroštva, je prav lepo, da nas spremljajo tudi zdaj.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.