Ko so dnevi vroči, večeri pa hladni

Po pravem vročinskem valu, ki nas je v poletje pospremil junija, se danes srečujemo z veliko več svežine, ki pa vsake toliko zna kar presenetiti. Dnevi namreč postrežejo z najlepšimi temperaturami vroče sezone, medtem ko znajo večeri postati zares hladni in nič kaj poletni. Pravzaprav vse skupaj še najbolj spominja na pomlad oziroma jesen, zato so temu primerni tudi naši outfiti. In kateri so tisti letošnji IT kosi, ki nam bodo najbolje služili prav v takšnih dneh? Pa poglejmo:

Dolgo, a super tanko ogrinjalo v slogu kimona

Še najboljše in najlepše deluje prav tisto iz svile oziroma satena, z dolgimi, kratkimi rokavi ali kar brez njih, s potiski ali v barvah poletja, predvsem odtenkih rumene, pink, nude, rjave, črne in bele. Čisto posebno mesto letos pripada pletenim oziroma celo kvačkanim ogrinjalom, ki pa seveda skozi poletje postrežejo z izjemno tankimi različicami ter bohotnimi luknjami, ki nudijo več zračnosti, hkrati pa v njih delujemo izredno boho. Gre za kos, ki ga z lahkoto dodamo skoraj vsem aktualnim trendom, dobro pa se bo obnesel tudi med nadaljnjimi prehodnimi sezonami.

Pinterest
Pinterest

Top ali obleka z golimi rameni in dolgimi rokavi

Je oblačilo, ki nas je močno navdušilo že lani ali celo predlani, zato verjamem, da se vsaj en primerek najde tudi v vaši omari. Prednost je predvsem v kombinaciji poletnega videza in ravno pravšnje topline. Bolj kot krajše dolžine predlagam tiste maksi, udobnejše, h katerim lahko kombiniramo na primer kratke hlače in minimalistične sandale, pa vendar ne bomo zmrznile niti zvečer, sploh če bomo izbrale dolgo obleko. In še to – v primeru, da nas vseeno hladi, lahko vse kroje, kjer gola ramena nudi le raztez elastike, preprosto potegnemo višje in jih zakrijemo.

Pinterest
Pinterest

Prosojna ali polprosojna bluza

Skozi vroč dan vseeno nudi dovolj lahkotnosti in svežine, da ravno ne “zgorimo” v njej, zvečer pa čez njo oblečemo le jopico ali morda brezrokavnik, še boljše pa izgleda, ko pod njo dodamo le kak toplejši, debelejši bodi in že smo pripravljene za večerni izhod. Tudi tu naj rokavi ostanejo dolgi, posebno mesto pa tokrat zavzemajo predvsem tisti zvončasti in še raje napihnjeni, morda celo balonasti.

Pinterest
Pinterest

Blazer brez rokavov

Je eden najbolj zapeljivih poletnih kosov. Zakaj? Predvsem zato, ker nudi ogromno odličnih izhodišč za zapeljiv stajling, sploh pa super deluje v večernih uricah. Ko so temperature povsem poletne, ga nosimo povsem samostojno, kot poletno obleko (seveda naj bo prave dolžine), ko pa se nekoliko ohladi, kot to doživljamo te dni, ga nadenemo preko prosojne bluze, crop topa, obleke ali morda preko seksi bodija.

Pinterest
Pinterest
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.