Trije popularni kosi nekoliko drugače

Trendi letošnje jeseni vsebujejo veliko zanimivih detajlov, minimalizma in hkrati razkošja, drzne linije in vpadljive barvne odtenke. Gre za razgibano hladno sezono, ki se kaže vse prej kot dolgočasna, zahvala pa gre seveda tudi modnim smernicam. Slednje predpisujejo določene kose, ki so se že uvrstili na must have seznam, nosimo pa jih lahko na različne načine, povsem klasično, a še raje s kančkom stilske domišljije.

Pinterest

Tu so v prvi vrsti ponovno karo blazerji, ki jih to jesen resnično ne gre zanemariti. To je kos, ki bo nedvomno uporaben še nadaljnjih nekaj let, saj je izredno prilagodljiv, hkrati pa dobro pristoji skoraj vsaki od nas. Zaželene so vse velikosti in oblike, predvsem pa so kul nekoliko daljše, oversize različice, ki jih s pomočjo pasu kaj hitro spremenimo v mini obleko.

Pinterest

Prav tako so nujni del naše trenutne garderobe salonarji, barviti ali pa v bazični črni. Dobro se podajo tako casual kot večernemu videzu, za piko na i pa jih tokrat nosimo z nogavičkami v višini gležnjev, ki so jim včasih dodane še pentlje, prosojni detajli in ostalo.

Pinterest
Pinterest

Med top kose pa se ta hip uvrščajo tudi pletenine, natančneje pleteni puloverji oziroma puliji, prav tako v oversize velikosti, nosimo pa jih ne zgolj poleg kavbojk in hlač, temveč še raje poleg kril, mini ali pa midi plisiranih.

Pinterest
Pinterest

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.