Trije ženstveni elementi, ki jih preprosto moramo imeti

Vsaj tako narekujejo trenutni, pa tudi nadaljnji, jesenski trendi. Stajling ideje prehodnih kolekcij namreč močno namigujejo na ženstvenost, morda nekoliko manj med oblačili, ki bodo v naslednjih mesecih močno dišala po moški garderobi, zato pa toliko bolj med dodatki in nakitom, kjer se najde ogromno elegance in prefinjenosti. Slednje zagotovo skrbi za pravo uravnoteženost, po kateri po navadi stremimo ne glede na obdobje v letu. In kaj pravzaprav izbrati? Med dodatki zagotovo pozornost usmerite predvsem na naslednje kose:

Svilena ruta v intenzivni barvi – ali barvnih kombinacijah. Toplo priporočam rdečo, modro in zeleno, pa tudi za oranžno in rjavo se najde posebno mesto. To je nedvomno dodatek, ki bo še kako prav prišel v jesenskih mesecih, bolj kot v laseh pa jih bomo pričele nositi okoli vratu, zavezane klasično, v pentljo ali celo zgolj tesno ovite, kot bi oponašale popularne choker ogrlice.

Pinterest
Pinterest
Versace
Balenciaga

Damska, retro sončna očala – s katerimi bomo zopet skrivale skoraj pol obraza. Popolnoma drži, da pravi hit ostajajo tudi tista čisto mini, kvadratna ali morda ovalna, kot bi jih potegnili naravnost iz filma Matrica, pa vendar v koraku z njimi med modne smernice stopajo tudi bolj uglajeni modeli. Slednji vsebujejo veliko črne in rjave, lepo se jim podajo tudi okvirji v svetlejših tonih, medtem ko oblike tudi tu posegajo tako po okroglih kot kvadratnih. Za vrhunec modnosti naj tokrat izžarevajo kanček futurističnosti, a ne preveč, zgolj v drobnih detajlih, kot so morda ročaji, okvir ali kak dekorativni dodatek.

Pinterest
Pinterest
Sacai
Givenchy

Veliki, glamurozni uhani – ki svoj visok položaj med trendi trdno držijo že kar nekaj let zapored. Kot kaže, se jih še zdaleč nismo naveličale, morda se je za stopnjo ali dve le zarotirala njihova stilska podoba. Lahko so viseči, ni pa nujno, še vedno vsebujejo veliko kristalov in biserov, a tokrat za spremembo v povsem nevtralnih tonih, sploh prosojni, zlati in srebrni različici. A vendar pozor, tokrat trendi še najpogosteje velevajo look brez nakita, ki ga odlično nadomestijo sončna očala, globok dekolte ali visoko zapet ovratnik oziroma puli.

Pinterest
Pinterest
Alberta Ferreti
Alessandra Rich
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.