Udobna obutev ta hip

Po pravici povedano mi tokratna jesenska obutev na prvi pogled deluje izredno grobo in nič kaj ženstveno, sploh ko pride do tistih vsakdanjih modelov. Pa vendar vse to ne izžareva le slabega, saj namreč prav ta obutev za naše noge pomeni veliko razbremenitev, lahkotnejši in stabilnejši korak ter nenazadnje tudi bogato statement izbiro, kjer se celoten look pravzaprav vrti ravno okoli čevljev. Gre za primerke, ki smo si jih kar v precejšnji meri izposodile iz moške garderobe, zato tudi nič čudnega, da se v to smer nagibajo tudi preostali kosi naše jesenske podobe.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Ta hip smo osredotočene predvsem na loafer modele oziroma mokasine, eni so namenjeni tistim zoprnim, deževnim in drugi tistim čudovitim, s soncem obsijanim jesenskim dnem. To je obutev, ki čudovito pristoji elegantnim, tokrat tudi nekoliko retro hlačam z visokim pasom in blazerjem, so dobro dopolnilo povsem navadnim kavbojkam in klasični srajci, super pa se znajdejo tudi pri midi, celo mini krilih in oblekah. Največ modnosti bomo to prehodno sezono dosegle, ko jih bomo kombinirale s kostimi, in sicer tistimi v zanimivih odtenkih, kot so pastelno roza, temno ali kaki zelena, vinsko rdeča ali celo bledo vijolična.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Med udobno obutev nove sezone se znova prištevajo tudi modne superge, ki so jim tokrat namenjene izredno prefinjene in ženstvene mešanice barv, medtem ko se sami modeli počasi, a vztrajno poslavljajo od tistih prevelikih, daddy velikosti. Nenazadnje pa ne gre pri vsem skupaj zanemariti niti pomembnosti gležnjarjev in škornjev, ki pravzaprav to hladno sezono večkrat tvorijo najpomembnejši del naše vsakdanje podobe. Tudi tu modne hiše stavijo na obilico udobja in praktičnosti, tako z nizko peto kot tudi ravno, rebrasto in odebeljeno platformo.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.