Usnjeno krilo: večna klasika, ki navdušuje

Všeč mi je zato, ker v sebi nosi seksi noto in je v črni barvi večno. Usnje ne bo šlo nikoli iz mode in usnjeno krilo je kos, ki ga lahko vedno vključimo v svojo garderobo. V midi dolžini je naravnost brezhibno in ga lahko kombinirate z debelejšo pletenino (ki je sedaj prav tako zelo v modi), z bluzo (čipkasta je zelo romantična in tvori odličen kontrast, enostavna in bela pa je prav tako lepa), pa tudi s topom z naramnicami, ki mu boste dodale blazer.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Jesenska moda narekuje veliko tovrstnih kosov in v kolikor že imate črnega, le poskusite s kakšno novo barvo: bež, sivo, temno zeleno ali bordo. Odsvetujem vam kombinacijo usnje z usnjem, saj zna biti vsega preveč in mislim, da je popolnoma dovolj, če imate na sebi en usnjen kos. Usnjeno krilo obstaja tudi v plisirani različici, mora pa še vedno delovati lahko in ne preveč strukturirano, kar pomeni, da je usnje obdelano tako, da je občutno lažje. Oblika na A poskrbi za drugačen videz, ki je nekoliko manj seksi, je pa prav tako dobrodošel.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

K usnjenemu krilu pašejo visoke pete, ki so v tem primeru že skoraj nujne. Črn salonar z visoko peto je top izbira, lahko pa si privoščite tudi kakšno drugo barvo čevlja in se tako poigrate z detajli. Če ste za malo bolj odbite ali posebne kose, potem poskusite tudi s krilom z vzorcem živalskega potiska: če je krojeno na preklop, bo toliko bolj seksi!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 komentar
  1. Eleganten kos, ki pa ni za cisto vsak dan. Priporocam tudi razlicico z brusenim usnjem, po moznosti mini, za tiste, ki si jo(se) lahko privoscijo.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.