V barvah jesenskih listov

Zdi se, da je ta teden jesen postala prava jesen. V naravi je mogoče opaziti, da listje že spreminja svoje barve in kmalu bo popestrilo z oranžno, rjavo, rumeno in vsemi odtenki vmes. Modno inspiracijo pa ravno iz odtenkov jesenskih listov lahko črpamo za svojo vsakdanjo ulično modo. V centru pozornosti je oranžna, ki se lepo poda pletenim modnim kosom ali pa usnjenim. Fashionistke tako prisegajo na oranžen pulover, ki ga največkrat skombinirajo kar z jeasnom. Zelo lepe so tudi jaknice v oranžni barvi ali pa daljši tanki paščki.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterst
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Med oranžnimi niansami je zaželena tudi opečnata, ki jo je barvni inštitut Pantone okronal za najbolj IN barvo mrzle sezone. Modni namig je, da si omilite obleko v tovrstnem odtenku in jo kombinirate z belo srajco in visokimi škornji. Ne smemo pozabiti na rumeno, ki je barva pozitivne energije in bo prinesla nekaj sonca, čeprav ga morda zunaj ni. Če rumenega kosa še nimate v omari, je sedaj idealna priložnosti, da si ga omislite. Vse, ki imate rade eleganten videz, posezite po hlačnem kostimu v rumeni barvi.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Nobene jeseni pa si ne predstavljamo brez rjave barve, ki je lani celo nadomestila črno. V rjavo se lahko oblečete od glave do pet in se poigrate z različnimi niansami tega odtenka. Zelo lepi so trenč plašči v rjavi, nekatere znamke pa jih ponujajo tudi v usnju. Must have kos je blazer, ki naj bo nekoliko daljši in overzised. Če ima na primer detajl zlatih gumbov, toliko bolje.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.