V dm studio na nego obraza

Februar je gotovo mesec za razvajanje in v dm studiu je slednje vedno na prvem mestu. Pozimi naša koža potrebuje več pozornosti, nega obraza je toliko bolj dobrodošla, hkrati pa si lahko tudi pri nas privoščimo vrhunske tretmaje proti staranju, vlažilne in hranilne, da bo koža vedno napeta in v top formi, saj nanjo ne smemo nikoli pozabiti. Za takojšen lifting efekt obraza sem se odločila za organsko nego s čebeljim strupom Heaven, ki sprošča obrazne mišice ter na ta način zmanjšuje oteklosti okoli oči in vrača elastičnost koži. Zelo prijazne kozmetičarke so me kot običajno razvajale in mi podarile personalizirano izkušnjo, v kateri bi zagotovo uživale tudi ve. Vedno, ko sem v lepotnem salonu, pomislim, kako je pomembno imeti čas zase ter si brez slabe vesti privoščiti kakšen tretma, ki ni le za kožo, temveč tudi za dušo.

Dm Studio
Dm Studio
Dm Studio
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Vrhunska kozmetika Heaven by Deborah Mitchell je naravna, večkrat nagrajena kozmetika iz organskih sestavin in patentiranim ABEETOXIN-om, ki je priljubljena pri številnih zvezdnicah in članicah angleške kraljeve družine. Z masažnimi prijemi in pritiskanjem na pomembne točke obraza, vratu in ramen, se sprosti tudi del  hrbtenice. Nega, ki traja 60 minut, pomaga pri zmanjšanju oteklosti okoli oči, dvigne dvojno brado in obenem ponuja spiritualno doživetje. Namenjena je predvsem osebam, ki si želijo globoke sprostitve, za svoj obraz pa potrebujejo intenzivno in vlažilno nego. Kozmetiko Heaven by Deborah Mitchell sestavlja paleta razkošnih izdelkov proti staranju, za naravno nego kože z organskimi sestavinami. Prav tako kozmetika ne vsebuje parabenov, ne uporablja nanotehnologije in ni testirana na živalih.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Najbolj priljubljen, večkrat nagrajen in iskan izdelek kozmetike Heaven je maska za obraz s čebeljim strupom Bee Venom Mask, ki vsebuje Abeetoxin in velja za naravno alternativo botulinum toksinu. Nega Bee Sting Facial je resnično tretma, ob katerem boste navdušene, saj se sprosti energija iz hrbtenice, na koncu je celo telo regenerirano in polno energije. V dm studiu pa vam ponujajo tudi drugačne oblike tretmajev, o katerih bom še poročala. V čudovitem ambientu in s prijaznim osebjem sem noro uživala in si podarila nekaj dragocenih ur le zase. Prav te so vedno najboljša investicija!

Foto: Zen
Foto: Zen

Naj ne pozabim še na to: februarja imate v dm studiu 10 % popusta na nege obraza!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.