Trendi za prihajajočo pomlad napovedujejo obilico denima oziroma jeansa. Ta je bil zvezda na vseh večjih modnih revijah Tibi, Bally, Altuzarra, Dior, Chloé in lahko bi še naštevali. Široke hlače, srajce, plašči, topi, že nestrpno pričakujemo modro pomlad. Najbolj drzne se boste po vzoru francoske luksuzne znamke Chloé odele v jeans od glave do pet, za bolj minimalističen pristop pa izberite le en jeans kos, kot so to storili pri Tibi s širokimi oversized hlačami.

Kot že prej omenjeno so ravno široke jeans hlače najbolj zaželene ta hip. Oversized model vsekakor ni za vsakogar, če želite optično podaljšati svoje noge, izberite visok pas, seveda so k tovrstnem kroju zaželene tudi pete, bodisi gležnjarji ali pa salonarji. Zgornji del naj bo oprijet, da bo silhueta opažena, če želite nositi jakno, naj bo tam krajša, tako da je pas viden. Hlače naj ne bodo dolgočasne, nekatere modne znamke ponujajo okrašene z raznimi kristali in perlami ter vezeninami.

Poleg tega je pomlad čas za krila, ki smo jih v zimskih mesecih zanemarili zaradi nizkih temperatur. Tukaj kraljujeta dva ekstrema, ali zelo kratka krila ali maxi, daljša do gležnjev. Ponovno naj bo vaš top oprijet, da je krilo tisto, ki je v centru pozornosti. Pri nošenju krila iz jeansa lahko izberete kavbojski pridih in obujete škornje, ki bodo spominjali na zahodni slog oblačenja. Če si nikakor ne predstavljate nositi kratko krilo, morda pa vam zanimive najlonke dvignejo samozavest, črne nekoliko prosojne bodo optično podaljšale noge, a seveda ne pozabite na petke, ki bodo dodale dodaten centimeter.

Komentiraj