Valentinovo in Steklarna Rogaška

Če so vam pri srcu izdelki, ki so večni, ročno izdelani, z zgodbo in smislom za estetiko, potem vam bo pri srcu tudi zgodba, ki jo je naša Steklarna Rogaška pripravila za valentinovo. To je namreč čudovita priložnost, da ljubljeni osebi izkažete naklonjenost s sijočo pozornostjo. In naj dodam še nekaj: četudi ste samske, je to še ena dobra priložnost, da slavite ljubezen, predvsem in najprej do sebe. V tem smislu nam prijetna estetika zelo pomaga in v Steklarni Rogaška prav gotovo vedo, kako se postreže dober čaj. Zakaj čaj? Ker je to edinstven trenutek, ki ga preživimo same, s prijateljicami, družino ali ljubljeno osebo, in tako kot je v kristalu ogromno ljubezni in znanja, je tudi v čaju veliko magičnega.

Foto: Zen
Foto: Steklarna Rogaška
Foto: Steklarna Rogaška
Foto: Zen

Ko sem doma pripravila svojo mizo, se kar nisem mogla nagledati. Majhne stvari za velike radosti in dan je bil takoj lepši. Če bi si želela dodati še eno, osebno noto, bi lahko imela ročno napisano gravuro. Besedilo, ki naj oplemeniti vaše darilo, enostavno vpišite ob naročilu, v Steklarni Rogaška pa bodo poskrbeli za vse ostalo in, jasno, tudi za pravočasno dostavo! Ob nakupu v vrednosti nad 100 € vam brezplačno podarijo eno skodelico SRCE iz kolekcije Live, Love, Sparkle. Obenem pa vam izdelke pošljejo po pošti brezplačno.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Čudovite so tudi darilne škatle, ki mehko objamejo izdelke. Valentinovo kar kliče po čajnem setu – čaj za dva, ki je pakiran v darilni škatli skupaj z edinstvenim, angleškim čajem Wedgwood (na voljo je več okusov). Ob nakupu darilnega seta dobite med, da bo pitje čaja še bolj sladko. Britanci so ritual pitja čaja povzeli po dvoru, kjer je kultura pitja »čaja ob petih«. Tradicionalno v skodelico praviloma najprej natočijo mleko in šele nato čaj. Poleg pa postrežejo še drobne, slane in sladke prigrizke. Povem vam: danes sem se počutila kot prava Angležinja! Če se odločite za nakup izdelkov, vam pustim še kodo za popust: kristalrogaska za 10 % popust v spletni trgovini www.steklarna-rogaska.si (popust velja na vse izdelke!).

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Kako lepo, da imamo v življenju toliko lepih, nežnih trenutkov. Valentinovo je le še ena dodatna priložnost za pozornost do sebe in drugih. Če smo že doma, naj nam bo super udobno in polno ljubezni.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

5 komentarjev
 1. Obleka 🙂 – me je gospa Ana “prehitela” 🙂

  Bi pa postavila eno vprašanje: V kuhinjski vitrini mi že 15 let stoji 6 lepih, kristalnih kozarcev, steklarne Rogaška,
  za pivo.
  Očitno me takratna prijateljica ni poznala, ker mi jih je podarila za Abrahama, čeprav ne pijem piva.
  Bi jih mogoče kdo z veseljem uporabljal? Jih podarim.
  Si bom raje kupila nekaj od steklarne Rogaška, kar bom z veseljem uporabljala. 🙂

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.