Večna eleganca v balerinkah

Balerinke spadajo med modne dodatke, obutev, ki čisto zares nikoli ne gre iz mode. Njihova priljubljenost pa med modnimi smernicami niha in ta hip so na vrhuncu. Le-te bodo kraljevale tudi v jesenskem času, izbor bo pri blagovnih znamkah res velik in za vsak stil ter žep se bo nekaj našlo. Velik plus balerink je tudi to, da v hipu dodajo kanček elegance in brezčasnosti, pa tudi če ste v navadni beli T majici in jeans hlačah. Stavite na takšne, ki jih boste lahko nosile na različne oprave, nevtralni odtenki so zagotovo najbolj nosljivi, a to ne pomeni, da se ne morete poigrati tudi z barvami in različnimi detajli.

Fashionistke so pokazale, da se lahko balerinke nosi skoraj z vsem. Od bolj preprostih oprav do daljših oblek ter kril. Nekatere so jih celo skombinirale z bolj urbanimi modnimi opravami. Prej omenjeni nevtralni odtenki poskrbijo, da jih boste lahko nosile na sto in en način, ta hip prevladujejo v bež, črni in beli barvi. Tudi modeli se med seboj razlikujejo, če imate večjo številko noge, se izogibajte špičastim modelom, ki optično še podaljšajo stopalo.

Dobro vam bodo služile okrogle oblike, zanimive pa so tudi nekoliko bolj oglate, ki spominjajo na te, ki jih nosijo profesionalne balerine. V bolj mrzlih mesecih lahko te začinite s statement nogavicami pa tudi najlonkami, ki bodo dodale piko na i vaši opravi. Če ravno izbirate nove, bodite pozorne, da so te iz mehkega materiala, saj vam lahko trdi čevlji prislužijo nepotrebne žulje.

Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.