Večni stil vsakega poletja

Koledarski vstop v vročo sezono je letos pospremilo prav najbolj poletno vreme, kar jih je, zato nič čudnega, da so naše misli že verjetno povsem na dopustu, nekje na plaži, s sladoledom v eni in dobro knjigo v drugi roki. Moda seveda ni čakala na prvi poletni dan, saj nam je z garderobo letošnjega poletja postregla že kaj hitro ob koncu zime. Pa vendar ne glede na vse predpisane in predlagane trende tudi tokrat zelo rade ostajamo v vodah večne klasike, tako med kroji kot tudi med barvami in materiali.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Lan je verjetno tisti, ki poleg bombaža najmočneje zaznamuje vsako poletje, in ko ga združimo z nevtralnimi toni, kot so bela, bež, peščeno siva, barva bele kave in podobnimi, je naša poletna podoba vedno znova zmagovalna. Še dobro torej, da so smernice te vroče mesece vključile tudi ogromno tovrstne izbire, ji dodale ščepec retro stila ter poskrbele, da v njih delujemo predvsem sproščeno in kul.

Zara
Zara

Izredno zaželene so predvsem srednje dolge lanene obleke, tudi krila, še posebej tista na gumbe, sploh pa so ta hip IN zelo široke in zato zelo nosljive dolge ali kratke hlače. Slednjim pogosto pripada še komplet crop topa, srajce ali morda spomladanskega blazerja, kar pomeni, da naša podoba do popolnosti ne potrebuje veliko. Super pa so tudi laneni kombinezoni, sploh so lepi in dodelani tisti z daljšimi hlačnicami, ki jih tudi letos nosimo na minimalistične ali tiste zelo grobe, a tudi zelo udobne sandale. Skratka, čas je za poletno garderobo, polno lanenih kosov v nevtralnih, zelo naravnih tonih in čeprav drži, da se slednji zelo rad guba in mečka, prijeten občutek in eleganten look, ki ju nudi prav ta kombinacija, v trenutku odtehtata vse.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.