Vedno elegantne s plastenjem nakita

Morda trendi tokrat narekujejo nekoliko drugače, pa vendar se tudi letos vse ljubiteljice nakita preprosto ne bomo uspele upreti plastenju verižic, prstanov in zapestnic. Gre za kombinacije, ki največ očarljivosti pokažejo ravno v spomladanskem in še toliko bolj v poletnem času, delno zaradi zagorele polti in sončnih pramenov v laseh, delno pa tudi zaradi samih stajling zgodb, kjer je ena lepša od druge. Dejstvo je, da modne smernice letošnjo toplo sezono nekako poudarjajo povsem naraven look, ki vsebuje močno noto minimalizma. To pomeni, da so v igri zelo naravni, zemeljski toni, veliko svežine in naravnih materialov, čisto malo ali pravzaprav nič ličil ter seveda tudi skoraj nobenega kosa nakita. Dobro, to je le ena stran trenutnih napovedi, medtem ko druga podpira povsem obratno, torej glamur in kričeče odtenke sredi belega dneva, ogromno vpadljivih dodatkov in predvsem tistih elementov, ki jih lahko opazimo že na daleč.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Ne glede na to, ali se s svojim osebnim okusom nagibamo bolj v eno ali v drugo smer, kot pribito drži, da se ljubiteljice minimalističnega zlata in srebra preprosto ne damo. Najbrž predvsem zato, ker zbiranje drobnih verižic, dve ali tri zapestnice okoli gležnja ter drobni, a lepo dodelani uhančki preprosto sodijo v spomladanski in še toliko bolj v poletni čas. Tokrat si slednjega privoščimo predvsem poleg svilenih bluz z globokim dekoltejem, zelo lepo bodo pristajale blazerju in klasičnim belim oziroma modrim srajcam, vsekakor pa jih ne pozabimo dodati tudi midi in maksi oblekam.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Čisto posebno mesto tokrat pripada kombinacijam s kombinezoni, sploh s tistimi v denim in torej bolj street izvedbi, kjer se lepo dopolnjujeta grobost in drznost slednjega stila ter nežnost in delikatnost nakita.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.