Ljubezen v modnem sožitju

Čeprav je Gigi Hadid vrhunska manekenka, priznam, da ni niti malo dostopna. Ampak jo razumem, saj bi v nasprotnem primeru imela v zakulisju modnih revij celo gručo fotografov, ki visijo z nje. No, tako ima le varnostnika, ki te kot hijena pogleda vsakič, ko prideš preblizu in se mu zdi, da imaš nekje telefon in si želiš fotografije. A to je praksa pri vseh zvezdah, drugače niti ne gre. Da je Gigi tudi stilska ikona, no, o tem bi se dalo marsikaj povedati, je pa zelo usklajena s svojim partnerjem, s katerim pričakuje prvega otroka in marsikdaj nosita podobne ali celo iste kose.

Getty Images
Getty Images
Getty Images
Getty Images
Getty Images

Ta matchy matchy trend je v resnici zelo zanimiv, saj se preko mode par poveže in brez besed definira neko vrsto sožitja. Vidiš ju skupaj in ti je takoj jasno, da sta del iste zgodbe. To me zelo spominja na staro ljubezensko zgodbo med Bradom Pittom in Jennifer Aniston, ki sta nosila celo enako barvo las. Nikoli nisem pomislila, da je to noro, prej bi rekla, da mi je bilo všeč, ker sem v zraku zaznala ljubezen. Zayn Malik in Gigi Hadid nista tako glamurozna kot Brad in Jen, tudi zato, ker pripadata drugi generaciji. Že samo njegova pričeska pove vse o tem, da je zdaj leto 2020 in so trendi povsem drugačni.

Getty Images
Getty Images
Getty Images
Getty Images

Ampak da, ta modna izbira se mi je zdela zelo zanimiva in posrečena, smiselna za trenutke, ko so pari tako izpostavljeni in tudi sicer. Četudi gremo le na večerjo s svojim partnerjem, lepo izgleda, če se barva naše obleke povezuje z njegovo srajco. Tisti najbolj občutljivi in neprilagodljivi bodo morda izbrali le nogavice in no, tudi to je začetek!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

3 komentarji
  1. Zanimiv clanek si napisala; meni njun stil ni vsec, sta mi pa kot par izredno usklajena, modna, in vedno elegantna Olivia Palermo in Johannes Huebl.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.