Bela obleka, ki ne bo šla nikoli iz mode

Včasih je bila le mala črna, oziroma tako imenovana LBD (little black dress), a moda se spreminja in ženske tudi, zato imamo danes na voljo tudi malo belo obleko. No, “mala” niti ne, saj je lahko midi, mini ali dolga, važna je barva, ki ostaja nespremenjena. Bela je čudovita v vseh pogledih: romantična, čista, ženstvena, rahlo poročna, a prav zato tako noro privlačna. Letošnje poletne obleke so bombažne, s čipko in volančki, včasih tudi z gumbi, so pa vedno tudi zelo nosljive.

Mango
TwinSet Milano
COS
Sea
Mango
Twinset Milano

Kako izbrati pravo? Mislim, da ni le ene. Če odmislim mini belo, ki je sicer ljubka, a morda bolj za mlade, so tukaj tudi drugi modeli, ki so vredni vašega ogleda:

  • midi in krojena na A,
  • midi in plisirana,
  • midi in oprijeta,
  • midi z volančki,
  • midi srajčna,
  • dolga srajčna,
  • dolga boho,
  • dolga ali midi z golimi rameni,
  • dolga ali midi z golim hrbtom.

Zdi se mi, da bi lahko še nadaljevala … Z belo obleko se zelo lepo poroči zlata barva in tudi naravno usnje izgleda vrhunsko. Pete ali superge? Oboje, odvisno od priložnosti.

& Other Stories
Twinset Milano
Twinset Milano
H&M
Zara

Rokavi odigrajo pomembno vlogo. Načeloma so napihnjeni ali tričetrtinski in prav tako z elastiko tik nad zapestjem. Ta oblika je zelo romantična in hvaležna, ker skrije odvečne kilograme na rokah, hkrati ostaja opazna kot največji trend tople sezone. Razmislite tudi o čipkah, ker niso preveč in niso le za mlade, sploh na bombažni tkanini delujejo prav vsakdanje in to se mi zdi super za ženske, ki si želijo biti urejene tudi v službi. Bele obleke so idealna izbira za tople dni in za na morje, saj vam bo koža hvaležna. Tudi rafija je dobra izbira na področju dodatkov: denimo torba in klobuk, dodajte še črna očala in boste popolne.

H&M
COS
Zara
Twinset Milano
Valentino

Katero bi izbrale? Jaz jih imam že kar nekaj v košarici, a ko odprem omaro, ugotovim, da jih nekaj že pridno visi, tako da sem si privoščila mini shopping detox. Tudi to paše, tu in tam.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

6 komentarjev
  1. “Primorke” jo tako lahko nosite vedno, me na celini pa komaj čakamo na vroče poletne dni, da si jo lahko privoščimo. Ampak ….. je lepa, je!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.