Vedno v modi jeans krila in obleke

Ob omembi vsakodnevnega, casual videza si ne moremo kaj, da sprva ne bi pomislili ravno na denim kose. Naj bo to srajca, kavbojke, denim jakna ali pa vedno modno jeans krilo oziroma obleka, ko zakorakamo v pomlad, to v hipu postane naša obvezna sestavina vsakdanjega looka. Tudi letošnje leto ni prav nič drugačno, kvečjemu bo tovrstnih kosov vse tja do jeseni še več. Gre namreč za super preproste, udobne in hkrati vedno tako zelo modne izbire, ki ponavadi nikoli ne razočarajo, hkrati pa nudijo tudi odlično podlago za nadaljnje spomladanske in poletne kombinacije.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Glede na to, da so modne smernice tokrat največji poudarek namenile ravno kostimom,  se tovrsten stil odraža tudi v jeans zgodbah. Zares IN so torej mini, midi ali celo maksi denim krila, lahko ozka, krojena na A ali celo asimetrična, ki jih nosimo v družbi ujemajoče se jakne ali celo denim blazerja. Zraven lahko dodamo še preprosto T majico, slip top, belo srajco ali še raje romantično bluzo in že imamo odličen outfit, ki povsem ustreza vsem danim smernicam. Krilo seveda odlično deluje tudi povsem samostojno, z vsemi naštetimi kombinacijskimi predlogi, medtem ko si na nogah omislimo bele superge ali klasične sandale s petko, za popolno podobo pa ne sme manjkati niti pletena torba.

Gucci
J.Crew
Kenzo
Madewell
Rag&Bone

Med oblekami so modni predvsem tisti najbolj mladostni, igrivi modeli, kot so overall, z naramnicami, po drugi strani pa ne bomo zgrešile niti s povsem retro kroji, ki jih bomo tokrat z veseljem nosile vse generacije žensk. Odtenki jeansa to pomlad posegajo v nekoliko globlje, temnejše vode, pa tudi med bazične bele in črne opcije, zelo dobrodošli pa so seveda še dekorativni elementi, kot so zadrge, gumbi in trakovi.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.