Veselimo se srajčnih oblek

Ker so tako lahkotne in nosljive, v njih pa delujemo tudi izredno urejeno. Srajčna obleka je nedvomno eden tistih kosov, ki jih v toplih mesecih resnično ne primanjkuje, z veseljem pa jih nosimo tako med sprehodom kot med službenimi obveznostmi. Pravzaprav je to eno tistih oblačil, za katerega ne potrebujemo posebnega izgovora oziroma določene priložnosti, saj bo odlično delovalo tudi ta hip, ko ostajamo doma. V tovrstni obleki lahko sproščeno delamo od doma, pospravljamo in kuhamo, hkrati pa s svojim outfitom še pozdravimo topel začetek pomladi ter sončnim žarkom pokažemo še noge.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Off White

Letošnji trendi so srajčno obleko vrnili klasični ženski postavi, torej vse manj je opaziti oversize modele, ki naše telo skrivajo, hkrati pa je vse več modelov, ki lepo poudarjajo naš pas in obline. Barvni nabor ostaja pester, vsekakor pa bomo v polno zadele z modrimi črtami, s popolno belino oziroma z bledimi odtenki pink, rumene in zelene. Za piko na i dodajmo še pas, medtem ko naj vse ostalo stopi v ozadje, torej brez vpadljivih čevljev in torbic, brez močnega nakita in kičastih naglavnih dodatkov.

Net-a-Porter
Net-a-Porter
Pinterest
Net-a-Porter
Net-a-Porter

Lahko si privoščimo nekoliko asimetrične modele, ni pa nujno. Zelo lepo bodo še vedno delovale tudi prevelike srajce, ki jim zamenjamo vlogo ter jih nosimo kot mini obleko, še bolj IN pa so kombinacije s kavbojkami ali pa s krilom, izpod katerega kuka srajčna obleka ter tako daje vtis podvojenega krila. Prepustimo torej domišljiji nekoliko več proste poti, pa čeprav se te dni urejamo bolj ali manj le za svoje domače in zase.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.