Vlak življenja

Ne vem, če gre za mail, ki kroži te dni, morda za novo ali staro zgodbo ali je celo tako, da ste jo neštetokrat prebrale, vendar jaz ne. Te besede so priromale do mene preko kultnega slovenskega fotografa Staneta Jerka, ki mi je preprosto napisal: Uživaj v tem čudovitem pomladnem dnevu. In res je, pošto sem prejela ravno na prvi dan pomladi in očitno je morala priti do mene prav za tako čaroben začetek. Ne bom nič več dodala, saj menim, da ni potrebno, lahko le upam, da boste delile in da bomo znale širiti pozitivno razmišljanje, ker ga ni nikoli dovolj.

Velik objem vsem mojim bralkam.

Vir: SiViaggia

Življenje je kot vožnja z vlakom, z vsemi postajami, izleti in nesrečami. Vstopimo v vlak, srečamo se s starši in mislimo, da bodo z nami potovali za vedno, vendar bodo izstopili na nekem postajališču in mi moramo nadaljevati potovanje brez njih. Mnogi potniki, naši bratje in sestre, sestrične in bratranci, prijatelji, otroci in celo ljubezen našega življenja bodo vstopili na vlak. Mnogi bodo zapustili vlak in za seboj pustili veliko spominov. Za nekatere ne bomo niti opazili, da so odšli. To je potovanje z veliko veselja, žalosti, pozdravov, sreče in neskončnih spoznanj.

Vir: Pinterest

Uspeh je vzpostaviti dobre odnose z vsakim od nas in s samim seboj.

Velika uganka je: ker sami ne vemo, na kateri postaji bomo morali izstopiti.

Zato moramo živeti, ljubiti, odpuščati in vedno dati najboljše od sebe! Saj ko pride trenutek, ko moramo izstopiti iz vlaka in je naš prostor prazen, bi morali  za nami ostati le dobri spomini o nas, za tiste, ki bodo še naprej potovali v verigi življenja za vedno!!!

Želim, da bi bilo vaše potovanje vsak dan bolj in bolj lepo in da imate v svoji prtljagi vedno ljubezen, zdravje, uspeh in denar.

Vir: Pinterest

Hvala vsem potnikom v mojem življenju! Močni ljudje vedo, kako ohraniti svoje življenje v najboljšem redu. Tudi s solzami v očeh lahko z nasmehom rečem: v redu sem.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.