Vračajo se elementi morja

Kako le ne, saj topla sezona verjetno ne bi bila enaka brez njih. Morje je vsako pomlad, sploh pa vsako poletje eden največjih navdihov tudi modnemu svetu, zadnjih nekaj sezon pa v tej tematiki resnično črpajo ogromno elementov, ki krasijo našo podobo od glave do pet. Tudi letos bomo torej obdane z biseri, podobami morskih zvezd in neštetih školjk in školjkic, ribic, valov, želvic in še česa. Trendi namreč prisegajo na ogromno razkošja in razgibanosti, kar seveda večkrat vključuje tudi tovrstne podrobnosti, sploh v vlogi malih dodatkov, dekorativnih elementov pri obutvi ter seveda naglavnih dodatkov in nakita.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

V naslednjih mesecih bo svoje mesto našlo kar nekaj stajlingov po vzoru popolne klasike, kar pomeni, da nam bodo biserna verižica, zapestnica ali vsaj uhani še kako prišli prav. V modi ostajajo tudi vse tovrstne špange in obroči, morske elemente pa je zaslediti celo pri sončnih očalih. Morske zvezde so na primer čudovite na dolgih, poletnih oblekah, perle in školjke odlično služijo kot gumbi, več kot prikupne pa so tudi lupinice morskih polžev, ki svoje mesto najdejo skoraj povsod, predvsem pa so odlične v podobi velikih, opaznih uhanov.

Vir: Net-a-Porter
Vir: Net-a-Porter
Vir: Net-a-Porter
Vir: Net-a-Porter
Vir: Net-a-Porter

Skoraj nujno je treba omeniti še obutev in torbice. Sandali z visoko peto skoraj zahtevajo nekaj morskega, prav tako si lahko školjkice in bisere omislimo pri ravnem podplatu, medtem ko so torbice pogosto kar v celoti dobile obliko tovrstnih elementov. Biseri so pogosto všiti tudi v ročke in zaponke, zagotovo pa z nami še od prejšnje tople sezone ostaja tudi trend pletenih torb, seveda tudi v morsko obarvani različici.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.