Vroče ta hip: perforirane, folk obleke

Maj je sinonim za vstop v novo sezono, lepo vreme in lahkotno mišljenje, ko je glava nekoliko bolj na paši in imamo občutek, da je čas samo naš. Lepa sezona nas vrača z lahkimi materiali, razkošno barvno paleto in čudovitimi modeli, ki so včasih pravo presenečenje. Ljudska boho šik romantika je izstopala kot eden najbolj očarljivih modnih trendov za pomladno sezono. Ženstvene bluze in obleke, kombinacija bele in rjave barve, cvetlični vzorci in razkošni modni dodatki bodo v vsako garderobo prinesli dozo ljudske romantike. Perforirane obleke bodo izstopale kot najbolj priljubljen model, ki se zelo navdihuje po folk modi.

Gre pravzaprav za perforiano tkanino s čipko in večjimi luknjami, ki je čudovita za obleke, bluze in včasih celo hlače. Luknjaste obleke seveda niso novost na modni sceni, ampak ena tistih najljubših, h kateri se vedno vračamo s prvimi sončnimi in toplimi dnevi. Z romantičnim značajem in učinkovitim videzom bodo perforirane obleke ustvarile nekaj najlepših spomladanskih in poletnih kombinacij brez veliko dodatkov. Za ležeren dnevni videz jih kombinirajte s športnimi copati, balerinkami in mokasini, za večerno različico pa izberite kombinacijo preprostih sandalov z udobno peto, svetle šminke in nekaj kosov zlatega nakita. Če želite popolnoma osvojiti ljudsko romantiko, potem združite luknjasto obleko s kavbojskimi škornji.

Priljubljene modne znamke so se to pomlad poigrale z materialom broderie anglaise in ustvarile obleke s poudarjenim romantičnim značajem in učinkovitim trendovskim premikom v detajlih, kot so odprt hrbet ali visoki ovratniki. Poleg tega, da pritegnejo pozornost s svojim romantičnim značajem, bodo perforirane obleke izgledale odlično v preprostih in ležernih dnevnih kombinacijah ter v formalnih in večernih videzih. Od luknjičaste obleke v klasični beli ediciji do kombinacije z zamolklimi odtenki modre, zelene in rjave, ki bodo še dodatno poudarile ljudsko znamenje, to je trend, ki trenutno osvaja modni svet.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.