Presenetljivi Chanel v Monte Carlu

Francoska modna hiša Chanel je zgradila vzletno-pristajalno stezo na plaži v Monte Carlu, da bi predstavila svojo novo kolekcijo – Cruise 2022/23. Monako je bil dokaj logična izbira: »Zame je Monako predvsem stvar občutka. To so Carl, Caroline, Charlotte. Že od samega začetka sem vedela, da bomo tam, natančneje v hotelu Beach, izvedli modno revijo. Poleg tega je Karl dolgo sanjal o tem, to je bila njegova želja. S tega čudovitega mesta se vidi njegova vila La Vigie. Nikoli ne bom pozabila časa, ki sem ga preživela tam: terase in balkoni, veliki dežniki, cvetlične košare – toliko lepote,« je povedala Virginie Viard, kreativna direktorica Hiše.

Modna zgodba spremlja skupino deklet, ki uživajo v izletih z ladjo, plavanju v morju in motociklističnih športih v sinergiji s tako majhno in tako privlačno kneževino. Ta kolekcija je mešanica Chanelove klasike, brezčasnosti, utripanja in nezgrešljive atletske elegance. Prevladujejo kombinezoni iz tvida, dolge srajce, okrašene s peščico bleščic in rožic, obleke s tankimi črtami, kraljevsko modra obleka z bleščicami, kape, topovi z izpostavljenimi hrbtnimi stranmi in neizogibni črni satenasti čevlji. Poleg motociklizma in baleta so tu elementi še enega športa – tenisa, v obliki torbic, ki so oblikovane kot loparji.

Vir: Chanel
Vir: Chanel

Kolekcijo, ki jo je oblikovala Virginie Viard, lahko opišemo kot odo Monte Carlu in njegovim zapeljivim in hitrim dnevom in nočem. Veleposlaniki in prijatelji hiše ter modne ikone, kot so Kristen Stewart, Sofia Coppola, Charlotte Casiraghi, G-Dragon, Tilda Swinton, Vanessa Paradis, Carole Bouquet, Khadja Nin, Caroline de Maigret in Abd Al Malik so se udeležili spektakularne predstave, ki vsakič znova navduši.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.