Najbolj IN pričeske za posebne priložnosti

Prihaja sezona porok, valet, plesov in ostalih posebnih priložnosti. Ne glede na to, ali ste le gostja ali zvezda večera, pričeska je tista, ki poskrbi za popoln izgled. Med najbolj zaželenimi so nizki čopi, ki pridejo v poštev pri dolgolaskah, v primeru, da vaši lasje potrebujejo dolžino, pa uporabite lasne podaljške. Velikokrat so lasni podaljški že čopi sami po sebi, in je uporaba teh izredno enostavna. Čop je lahko čisto raven, ali pa mu dodate nekoliko volumna s pomočjo kodrov. Elastiko lahko skrijete s pomočjo las, zelo lepi pa so tudi traki, ki jih zavežete v pentljo. Lasni modni dodatki imajo to toplo sezono svoj moment. Za posebne priložnosti se izogibajte plastičnih špang in raje izberite takšne v metalnih niansah ali pa z detajlom perl ter ostalih okrasnih kamnov.

Kodri naj bodo v slogu morskih deklic, valoviti, a ne pretirano definirani. Tovrstna pričeska bo ustvarila volumen in je super izbira, če imate tanjše lase, ki jim volumna primanjkuje. Ponovno vam lahko priskočijo na pomoč podaljški, v enakem odtenku kot so vaši lasje. Med prej omenjenimi lasnimi dodatki kraljujejo tudi manjše špange, ki dodajo piko na i spuščeni pričeski. Metuljčki, školjke in cvetlice – izbor je res velik.

Vedno elegantna figa je popolna izbira, če želite biti sofisticirane. Ta je najlepša nekoliko polizana, utrjevalci las pa poskrbijo, da bodo ti ostali na svojem mestu. Oblik fig je res veliko, izberite takšno, da bo izgledala polno, če vam stajling dovoljuje, je lahko tudi nižja in tako poudari dolžino vašega vratu. Pri izbiri fige se lahko poigrate tudi z uhani, ki so lahko večji, statement in opazni.

Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.