Štiri kostimi za ženske z oblinami

Kostim je v zadnjih letih postal ključen del naše garderobe in moda nam ponuja veliko različnih modelov in barv. Kostimi imajo lahko ohlapne, krajše jakne, prav tako krajše hlače ali tako dolge, da jih nujno nosimo s petami. Izbira pravega kostima je seveda odvisna od postave: če smo visoke in vitke, potem ni težav, če imamo obline, stavimo na plastenje in predvsem na pravi model hlač, ki naj ne bi bil nikoli preveč oprijet. Znamka Oltre ponuja kar nekaj lepih kosov za ženske z oblinami in tukaj imamo štiri dobre primere kostima za vsak dan.

Kostim iz jeansa

Zelo mi je všeč in je tudi uporaben, saj ni nujno, da ga nosimo skupaj in dobre kavbojke vedno pridejo prav. Všeč mi je tudi barva, nekoliko temnejša, kar je za jeans vedno dobro, sploh če si želimo nekaj bolj elegantnega. Pozorne bodite na kroj hlač: visok pas in rahlo na zvonec ter dovolj dolge, saj je to model, ki podaljša nogo.

Vir: Oltre

Prepasano kot jutranja halja

Mislim, da ta model ne bo všeč vsaki ženski, je pa hvaležen za tiste, ki imajo veliko zadnjico in boke. Ta model jakne namreč skrije vse in super je, ker ga lahko nosimo zapetega in zavezanega ali odpetega. Moč jakne je tudi v dolžini in če deluje “pižamasto”, vedite, da je to s smislom.

Vir: Oltre

Večen kostim v bež barvi

Nekatere bodo imele še vedno predsodek pred svetlim odtenkom, a v resnici je bež barva res super in vedno deluje elegantno. Tudi v tem primeru pazimo na kakovost tkanine: pri svetlih odtenkih je vedno tako, da material ne sme biti pretanek, v nasprotnem primeru se vse vidi skozi, kar ni ok. Ohranimo visok pas in dodamo nekaj zelo preprostega spodaj, kot je bela majica.

Vir: Oltre

Kostim na črte

Če so vertikalne, je bolje, ker horizontalne širijo. Je pa res, da lahko tovrstni kostim hitro izgleda kot pižama, zato ga osebno ne bi nosila skupaj s hlačami, temveč ločeno. Hlače imajo lahko zelo ohlapno obliko, tudi z elastiko v pasu in so zato super udobne.

Vir: Oltre
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.