Stajling dneva: romantična, spomladanska obleka

Drage bralke in čudovite ženske,

saj ne more biti drugače kot tako, da pišem z nasmehom do ušes, ker se je končno pokazala pomlad. In ko sem našla cvetoče drevo, ki se je kar zlilo z obleko, no, potem veste, da res nisem mogla mimo. In kakšna osvoboditev je sezuti čevlje in jih zamenjati za sandale ter uživati v lepem vremenu, ki te vedno poboža po duši, tako nežno in diskretno, kot najboljši ljubimec, ki noro dobro pozna tvoje telo. Pred nami je nov teden in srčno upam, da bo miren, prijazen in tudi ravno prav navihan. Obeta se mi kava v Trstu, kitajska restavracija in večerja z mamo in očetom. Nič posebnega, boste morda pomislite, a kaj ko so prav majhne stvari tiste, ki naredijo življenje veličastno.

Objem.

Za stajling dneva sem izbrala v resnici zelo preprosto obleko s široko elastiko v pasu, ki v sebi skriva trik: tovrstni modeli so super za postavo, ker vedno poudarijo prave točke, če pa dodam še res primerno, midi dolžino, potem vemo, da govorim o popolnem modelu. Bela podlaga omogoča nešteto interpretacij rož, obleko pa sem kombinirala z belimi, niti ne preveč visokimi sandali; ta model je res hvaležen tudi za športne copate ali povsem nizke balerinke. Imela sem prav čudovit dan in super za pomlad, ki me naredi po eni strani radovedno in iskrivo, po drugi noro zaspano … A pravijo, da je vse normalno.

Moj stil je sledeč: obleka Chicwish, sandali Aboutyou, torbica Patrizia Pepe, prstan z roza kamnom Bronzallure, zapestnici Zlatarna Celje.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.