Modne bleščice tega tedna

Minuli teden je bil vse prej kot nezanimiv, za kar je na modni, pa tudi lepotni sceni poskrbel predvsem Met Gala, večer, ki je s svojim poklonom slovitemu kreatorju Reu Kawakubi ter modni hiši Comme des Garçons ponovno pripravil nepozabni dogodek. A poleg slednjega so tu tudi ostale novičke.

V Franciji bosta po novem vsak model in manekenka potrebovala zdravniško potrdilo o svojem zdravstvenem stanju, hkrati pa bodo tako mediji kot modne hiše morali ob fotografiji navajati, ali je bila le-ta kakorkoli fotošopirana. Za delo brez zdravniškega potrdila bodo kazni za delodajalce in vse vpletene finančno izredno visoke, zagrožena pa je celo zaporna kazen, s čimer želijo preprečiti presuhe, kritično podhranjene podobe.

Pinterest

Vznemirljivo sodelovanje je napovedalo podjetje L’Oréal Paris, ki bo v sodelovanju z modno hišo Balmain ter seveda z njihovim kreatorjem Olivierom Rousteingom pripravilo novo, ekskluzivno kolekcijo 12 šmink.

Olivier Rousteing

Po tem, ko je Nicki Minaj na rdečo preprogo letošnjega Met Gala stopila v posebni kreaciji znamke H&M, je tu že tudi napoved, da letošnjo jesen na prodajne police prihaja prav posebna kolekcija, ki jo bo pevka pripravila pod njihovim okriljem.

Nicki Minaj na Met Gala 2017

Svojo novo kolekcijo pa je napovedal tudi trenutno izredno priljubljeni pevec The Weeknd, ki jo je poimenoval 2.5 Starboy.

Starboy kolekcija

Vpogled v sveže kose svoje kolekcije, poimenovane Daya by Zendaya, pa je ponudila tudi pevka Zendaya, ki je tokrat v ospredje potisnila predvsem kose za prosti čas.

Daya by Zendaya

O izredno zanimivem sodelovanju med modno hišo Louis Vuitton ter umetnikom Jeffom Koonsom je že bilo govora, tokrat pa si poglejmo še uradno kampanjo, v kateri blesti Alicia Vikander.

Alicia Vikander za Louis Vuitton x Jeff Koons

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.