Modne bleščice tega tedna

Za nami je čudovit prvomajski teden, prav toliko očarljive pa so tudi modne novosti, kjer se je tokrat seveda vse vrtelo okoli MET Gala večera. Udeležilo se ga je kar zajetno število znanih obrazov, ki so razkazovali bolj ali manj zanimive modne ideje na temo Gilded Glamour in White Tie. Pa vendar to ni bila edina novost preteklega tedna, saj so tu znova prelepe reklamne kampanje, predvsem v znamenju bližajočega se poletja. Poglejmo:

Met Gala 2022

Fendace je plod sodelovanja dveh luksuznih modnih hiš – Fendi in Versace, v njihovi novi reklamni kampanji za pre-fall 2022 pa pozirajo znana imena modnega sveta, kot so Naomi Campbell, Kristen McMenamy, Anja Rubik, Adut Akech, Amar Akway, Anok Yai, Imaan Hammam in Lina Zhang.

Fendace

Po poletju je zadišalo tudi pri modni hiši Celine, kjer nove oglasne fotografije krasi njihova ambasadorka Lisa iz Blackpink.

Celine

Čudovite novosti prihajajo tudi s strani draguljarske hiše Cartier, kjer njihov obraz, igralka Lily Collins, tokrat nosi novo kolekcijo, poimenovano Clash de Cartier.

Cartier

Pestro je tudi na področju športne mode, kjer znamka Adidas Originals tokrat predstavlja prav posebno sodelovanje z dolgoletnim partnerjem Parley for the Oceans. V ospredju je ikonični model Superstar, narejen iz pomorskih odpadkov.

Adidas Originals X Parley

Sončna očala ostajajo fokus modnih dodatkov tudi ta teden, tokrat pa svoji novi kampanji razkrivata Off-White z Adut Akech ter Versace z Emily Ratajkowski na čelu.

Off-White
Versace
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.