Vroče ta hip: špagarice tudi jeseni!

Tako vsaj pravijo modni navdušenci in no, jaz jim kar verjamem. Ko sem zagledala novo kolekcijo moje ljube Tory Burch, mi je bilo v hipu vse jasno. Špagarice so tako navdušile ženske po vsem svetu, da so si jih oblikovalci zamislili tudi za jesen. No, malo so spremenjene, a spet ne preveč, saj ostaja osnova načeloma ista. Tu in tam najdemo različice iz usnja, ki je vsekakor primernejši material za čas, ko zunaj ni ravno 30 stopinj, kot ta hip, a podplat je načeloma še vedno iz špage. Kako se bodo torej nove špagarice obnašale, ko bo zunaj vlažno, se v resnici še ne ve. Jaz bi prej rekla, da ostajajo njihovi svetli dnevi prav tisti, ki niso niti malo mokri.

Tory Burch
Tory Burch
Tory Burch
Gucci
Prada
Missoni
Gucci

Jesenske barve so lepe in pomirjujoče. Torej bež, bela, temno modra, rjava, siva in črna, pa tudi rumena in gorčična. Tu in tam najdemo večje kamne, ki poskrbijo, da so preprosti modeli v resnici zelo šik. Pri Gucciju ne sme manjkati logotip, ki vedno poskrbi za prepoznavnost, in tako je tudi pri drugih, od Versaceja (sicer z značilnim potiskom) do Tory Burch. Ali so jesenske špagarice dober nakup? Jaz mislim, da lahko vsaj deloma nadomestijo balerinke, kar se mi zdi dobro, ker so balerinke zelo okrogle in zato niso vsem všeč, a po svoje so tudi špagarice posebne oblike, tako da niso za vsako nogo in vsako žensko.

Gucci
Gucci
Miu Miu
YSL
Castaner
Valentino
Castaner

Videla sem celo žametne modele, super prefinjene in že skoraj večerne, kljub temu, da ni pete. No, za hiter korak in veliko mero udobja so špagarice prava odločitev. In seveda so prave tudi za tiste, ki si želijo podaljšati poletje in se jim zdi, da nam je vreme še zelo naklonjeno, zato je kar škoda govoriti o plaščih in trenčih. Vse še pride, a dokler traja lepo vreme, jaz mislim tudi uživati!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.