Tri zelo zaželene barvne kombinacije

Letošnja jesen bo ena izmed najbolj barvitih in o tem, katere so najbolj modne barve, smo že pisali. Tukaj pa so še barvne kombinacije, ki bodo vladale ulični modi in morda vas bo kakšna prav prijetno presenetila. O tem, da bo rjava zelo modna, ni dvoma, a ta je najbolj zaželena v kombinaciji z modro. Tu ni govora le o enem odtenku rjave ali modre, saj je modni spekter zelo raznolik in prav tako izbor barve. Tako lahko svoje najljubše modre denim hlače kombinirate z rjavo usnjeno jakno ali pa rjav blazer z modro srajco. Ne pozabite niti pike na i z barvnimi modnimi dodatki.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Zara
vir: Zimmermann

Rumena ni IN le v toplih sezonah, saj bo popestrila letošnjo jesensko garderobo. In če vas zanima, s katerim odtenkom kombinirati to zelo opazno barvo, je odgovor siva, ki odlično pristaja različnim odtenkom rumene. In kateri je tisti must have kos v rumeni barvi? Strokovnjaki stavijo na modne dodatke, a fashionistke so vzele rumene hlače za svoje. Ne glede na to, kaj je vaš izbor, verjamem, da boste v teh dveh odtenkih izgledale odlično.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Bottega Veneta
Max Mara

Nikakor ne smemo pozabiti tudi na črno, brez katere ni prave mrzle sezone. To jesen pa jo bomo lahko videli v kombinaciji z zeleno. Od vojaško zelene, smaragdne do kaki, zelena navdušuje v vsej svoji lepoti. Stavite na statement kos v zeleni barvi, kot je plašč ali pa jakna, ter naj bodo ostali kosi obleke v črni. Prav tako so pletene obleke ena najbolj praktičnih izbir in te lahko nosimo na različno obutev, od športnih copat pa vse do gležnjarjev z visoko peto. Naj bo izbor vaše pletene obleke v zeleni barvi ter obutev v črni.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: HM
vir: Whistles
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.