Vroče ta hip: zlati sandali

Blink blink moda že močno trka na vrata in če ste za minimalizem, vedite, da ni vse izgubljeno. Že nekaj časa je namreč tako, da večerne kose nosimo tudi podnevi, predvsem torbice in sandali so tisti, ki so doživeli pravo revolucijo. A v dobrem smislu. S pomočjo pravega, glamuroznega kosa, lahko namreč spremenimo tudi povsem navaden in dolgočasen outfit v nekaj čudovitega.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Casadeo
Ancient Greek
Schermata
Stuart Weitzman
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Tabitha Simmons
Mango
Prada

Visoki, nizki, zaprti, odprti, s tanko ali debelo peto, kot vidite so možnosti praktično neskončne. In prav tako se obnašajo tudi bleščice, saj ni rečeno, da je vsak sandal zelo vpadljiv samo zato, ker je pač zlat. Zlata doživlja svoj čudovit revival tudi v obliki Pradinih čevljev, ki so super šik zato, ker pustijo golo nogo, in hkrati dovolj diskretni zato, da jih nosimo tudi s kavbojkami. In prav te, povsem normalne in vsakdanje kombinacije so mi najbolj pri srcu. Poskusite in vam ne bo žal.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Stuart Weitzman
Miu Miu
Isabel Marant
Gioseppo
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Če se torej odločite za zlat trend, vedite, da nikakor ne smete pretiravati. Če gre za večerno zadevo, je seveda vse, ali skoraj vse, dovoljeno, a čez dan je prav gotovo dovolj zlata obutev, da jasno povemo, kaj smo ter kam gremo. In zlata barva je čudovita z belo, ki je prav tako poletna, pa tudi z živalskim potiskom, ki je še vedno zelo v modi ter z vsemi poletnimi, midi oblekami, ki jih prav gotovo imate v omari.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Zara
Gianvito Rossi
Tommy Hilfiger
Aquazzura
Jimmy Choo
Vir: Pinterest

Med zlatimi čevlji moram nujno omeniti nizke sandale in balerinke, prav tako superge in slip on modele. V zlati barvi postane vse toliko bolj zanimivo in tudi črn kostim, ki ga morda vztrajno nosite še zdaj zaradi službe, zna postati nekaj drugačnega.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.