S čim začiniti poletni casual look

Čas najvišjih temperatur, sonca in morja seveda pomeni čim manj oblačil, čim več lahkotnih materialov ter skratka vse, kar nam olajša najbolj vroče mesece v letu. Kljub številnim trendom se v sam vrh najpopularnejših modnih kombinacij še vedno uvršča prav tista, ki združuje dva povsem preprosta kosa – jeans in T majico. Slednje pa še ne pomeni, da naj bo naš look, pa čeprav še tako navaden, tudi dolgočasen. Kako ga popestriti letos? Pa poglejmo.

Tropski motivi – teh smo se do tega poletja že dodobra navadili. Naj gre za potiske ali kar oblike dodatkov in nakita, prikupnost palm, sadežev, kaktusov, bujnih cvetov in ostalega, vedno znova poskrbi, da naš stajling izžareva obilico poletne brezskrbnosti, hkrati pa nudi odlično podlago za številne elegantne izpeljave, ki se dobro obnesejo tudi v najbolj casual trenutkih.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Zlata barva in/ali bleščice – to je verjetno ena najlepših kombinacij z zagorelo kožo, zato naj takšnih kosov ne manjka niti v naši poletni garderobi. Letos prav poseben poudarek ostaja na mini oblekah, širokih hlačah in crop topih, še veliko bolj pa na dodatkih in nakitu. Leska v vseh možnih različicah si torej privoščimo od glave do pet, še posebej razmišljajmo o zlatih sandalih, ne spreglejmo pa niti ličil, sploh bleščečih senčil za veke, ki na naše oči letos zares slikajo najbolj magične odtenke sončnega zahoda.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Elementi naravnega – vključujejo vse: od naravnih materialov, kot so bambus, bombaž in lan, les in biseri, pa vse do naravnih barv, kot so rjava, bež, bela, nude in ostale. Gre za super dodatek vsem ostalim “začimbam” poletnega looka, vsekakor pa se v njih tudi počutimo udobneje.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Intenzivni toni – bodo še tako preprostemu dnevnemu videzu dodali “vau” efekt. Lahko je to rumen pas, rdeči sandali, oranžni uhani ali zgolj rdeča šminka oziroma mavrični nohti, vedno pomislimo na svežino in igrivost, na poletni sorbet ali pisan koktajl.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.