Vsi odtenki modre na naših nohtih

Podjetje Pantone je za leto 2020 izbralo novo barvo leta in ta prestižni naslov pripada klasični modri barvi.  Ta izžareva  samozavest, mir in povezanost, ima pa tudi posebno sporočilo, ki je še tako zelo zaželeno v novem desetletju, in to je želja po zanesljivosti ter trdi podlagi. To bomo brez dvoma lahko veliko več videli v prihajajočih kolekcijah za pomlad in poletje 2020, v modi pa tudi lepoti. Prečudoviti odtenki modre bodo zaživeli na naših nohtih; od temnejših odtenkov, ki jih lahko že sedaj uporabimo, živahnih neon barv pa vse do pastelov.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Poskusite lahko z navadno manikiro, ki je klasična poslikava, a pazite, da so nohti lepi in urejeni. Lepotne smernice so ta hip naklonjene bolj kratki obliki in ne preveč kvadratni in ne preveč okrogli – noht je v lepi naravni obliki, ki lepo poudari obliko nohtov. Če ste kreativke po duši, si lahko privoščite tudi različne poslikave nohtov; od tega, da si okrasite le en noht v drugem odtenku ali pa da si privoščite bleščice, do raznolike poslikave. Zanimiv trend je tudi barvita francoska manikira, ki bo še bolj priljubljena v topli sezoni.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Kar zadeva zaključni sijaj, bo mogoče opaziti tudi trend metalnih odtenkov, ki bodo zelo zanimivi v kombinaciji z modro. Poleg klasičnega visokega sijaja pa si lahko omislite čisto nasprotje, matte zaključni sloj. Številne kolekcije ponujajo lepe in privlačne odtenke. Med najboljšimi laki, ki so poleg tega, da so lepi, še zelo obstojni, so OPI, Essie, Nars, Butter London in Zoya. Poleg dobre osnovne barve investirajte v podlak, ki bo zaščitil vaše nohte in jih tudi negoval. Prej omenjen lak zaključi slog, nadlak pa je tisti, ki bo poskrbel, da bo lak na vaših nohtih zdržal čim več časa.

OPI
NARS
Butter London
Zoya
Essie
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.