Z milom do popolnih obrvi

Goste, naravne obrvi so že nekaj časa na samem vrhu top lepotnih trendov. Nekatere ženske se preprosto rodijo s popolno obliko in ne potrebujejo veliko za ustvarjanje tovrstnega trendi videza. Spet druge potrebujejo nekoliko več spretnosti in produktov, ki nam pomagajo ustvariti videz gostih obrvi. Ne glede na to, ali so vaše obrvi naravno goste ali bolj tanke, vam bo naslednji trik pomagal pri ustvarjanju želene oblike. Trdo milo je tisti čudežni pripomoček, na katerega niste nikoli pomislile, da bo postal ključni del vaše lepotne rutine.

vir: Pinterest

vir: Pinterest
vir: Pinterest

In če vas zanima, kako ga uporabljati, berite dalje. Prvi korak je, da na mesta, kjer vam morda dlačice na obrveh manjkajo, te narišete čim bolj naravno s svinčnikom za obrvi ali s katerimkoli drugim produktom, ki ga uporabljate v ta namen. Nato vzemite manjšo ščetko ali krtačko, s katero lahko natančno počešete dlačice na obrveh. To rahlo namočite v vodi in nežno preidite čez milo, da na krtački ostane nekaj produkta. Tako dobro počešite obrvi in v hipu boste opazile razliko. Pomembno je tudi to, da dlačice počešete z gibi od zgoraj proti navzgor.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Postopek je zelo enostaven in velik plus je tudi to, da lahko uporabite katerokoli milo, ki seveda ne vsebuje barve. Seveda so trend opazile tudi številne lepotne znamke in ustvarile podobne produkte kot je milo za oblikovanje obrvi. Tako na primer številni strokovnjaki na tem področju temnolaskam priporočajo Brow shaping Wax znamke Patric Ta, ki vsebuje nekaj barve, ki še dodatno poudari temnejše obrvi. Izredno veliko pohval pa si je prislužila tudi znamka Iconic London s svojim produktom Brow Silk & Brush. Ne glede na to, ali se boste odločile za navadno milo ali kak drugi produkt, ki zagotavlja podoben učinek, boste tega kmalu vključile v svojo lepotno rutino.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.