Za posebne priložnosti izberite modni detajl perja

Čas porok, valet in ostalih posebnih dogodkov se je začel. V luči teh pogosto iščemo sofisticirane in zanimive modne oprave, v katerih bomo zares blestele. Izbira je velika, a najnovejše modne smernice napovedujejo, da bo perje tisto, ki bo na prvem mestu med modnimi detajli. Le-tega bomo videli na različnih kosih oblačil; perje pa bo brez dvoma popestrilo še tako enostaven kroj. Mala črna obleka je doživela preobrazbo in ravno perje je tisto, ki ji je letošnjo toplo sezono dodalo x faktor. Lepo pride do izraza na različnih dolžinah oblek; če imate raje krajša krila, izberite slip obleko, ki ima perje na robu obleke, ali pa posezite po maxi obleki z dolgimi rokavi, ki ima detajl perja na robu rokava. Za brezčasen videz pa izberite lepo teliran blazer s perjem; ta naj bo v črnem odtenku ali pa pastelno modrem in roza. Seveda se tudi za ljubiteljice hlač nekaj najde, modni bodo kombinezoni, ki imajo perje na zgornjem delu, ki deluje kot nekakšen top.

Pinterest
McQ Alexander McQueen
Pinterest
Pinterest
6ARLINGTON

Seveda lahko popestrite svoj videz tudi z modnimi dodatki s perjem. Modna izbira so visoke pete, ki pa naj ne bodo zaprte. Škornji in gležnjarji lahko hitro izpadejo preveč kostumsko, raje izberite elegantne sandale, ki naredijo vaš izgled privlačen. Bodite pozorne na to, da je obleka čim bolj enostavna, saj so čevlji tisti, ki so v centru pozornosti. Pri izbiri barve sandal s perjem pravil ni; če iščete statement kos, si privoščite nov par v rdeči barvi. Prav tako modni svet ponuja veliko različnih torbic s perjem; pravilo je, da naj bo torbica manjša in ne preveč stroge oblike. Tako je bucket bag dobil novo preobleko in ta je idealna za posebne priložnosti. Torbica s perjem ima lahko različne metalne detajle, kot je veriga ali ročaj za lažje prenašanje.

Pinterest
Gianvito Rossi
Pinterest
Loeffler Randall
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.