#22 Moje življenje, moja pravila

Včeraj sem prispela iz New Yorka in kot običajno je bil moj obisk Amerike zelo ploden. Težko se vrnem, vendar se, in domov pridem polna občutkov ter naukov, ki jih z veseljem delim z vami. Tokrat sem prispela s polno potovalko knjig, v drugi pa novih oblek, čevljev in make-upa. Dala sem si duška tako, kot že dolgo ne, in prav šla sem z namenom, da uresničim določene sanje. In mi je uspelo. Pa ne le to, obeta se veliko več in prav veselim se teh avantur, ker je jasno, da mi je delo, ki ga opravljam, zelo pri srcu, a še bolj mi je lahkotnost življenja. In, drage moje, prihaja poletje, kar pomeni, da bom imela dva meseca le zase. Temu rečem razkošje.

Obstaja veliko stvari za dušo

In te so tiste, ki edine štejejo. Potovanja, dobre kave, smeh z družinskimi člani, lepo vreme, sprehod in hotelska soba, ki te poboža po duši. Za vse te stvari moram imeti čas in si ga tudi vzamem in nekako je tako, da me naredijo popolno. In zelo srečno. Ne spreglejte jih, ne mislite, da so nepomembne, površinske ali da lahko tudi brez njih. V bistvu so stvari za dušo  tiste, ki nas naredijo tako posebne.

Selfie s Sofio v sobi v New Yorku

Včasih je sprememba perspektive vse, kar nam ostane

Dobro je, če jo spremenimo. Moja izkušnja je, da je včasih kar dobro iti v drugačen kraj, odmisliti vse, ugasniti telefone in računalnike ter se prepustiti duši, ji dovoliti, da vam pokaže pot. Sploh, ko smo v težavah, je rešitev vsega zamegljena in edina možnost je, da spustimo in se takoj potolažimo z dejstvom, da je perspektiv več, če spremenimo svojo, bomo vsekakor našle rešitev za težavo.

Vir: Pinterest

Obleke in ženstvenost

Za to poletje sem si prav obljubila, da jih potegnem iz omare. In nakupila sem nekaj čudovitih modelov, ki bodo poskrbeli, da na silo obujem pete in iz omare privlečem najlepšo torbico. Super za kavbojke, a jih nosim celo leto in tako pozabim, da sem ženska. Hitim, sem udobna, hitra kot blisk … Ampak obleke, drage moje, so povsem druga stvar in ne bom se jim odrekla. Nič več.

Vir: Pinterest

Življenje je eno

Tega ne pozabim. Z najboljšim prijateljem se vedno smejeva, da je življenje eno in je zato kar dobro, če si privoščimo. Kaj? Morda tisto torbico, včasih celo avto, novo kuhinjo in dopust, da te kap. Ker mnogokrat varčujemo in varčujemo za takrat, ko bomo potrebovali, potem pa slišiš toliko zgodb o tem, da gredo ljudje v pokoj in zbolijo, umrejo, še mladi zapustijo svet. Ne bi rada zamudila življenja zato, ker je prelepo.

Vir: Pinterest

Obročev ne bo nikoli dovolj

In tudi gumic za lase. Z veseljem opažam, da jih nosijo skoraj vse ženske in tudi obroči so postali ključen modni dodatek. Všeč mi je, ker poskrbijo, da so moji lasje urejeni in hkrati se lahko poigram z barvami in teksturami. Ker sem pravkar iz New Yorka, vam povem, da tam premorejo res velike in opazne. In, saj veste, nekateri so pač šli domov z mano, drugače niti ne bi šlo.

Selfie v New Yorku

Prvega maja se nismo gledale, a danes sem nazaj, upam, da v odlični formi. Čakam vas ob 20.00 za novo oddajo o modi Glitter z Lorello! Ne zamudite!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.