Zakaj potrebujemo Gucci pas

Če me vsaj malo poznate ali mi sledite tukaj, na tej spletni strani, potem že veste, da nisem za to, da je vse dizajnersko. Pravzaprav je ta filozofija izredno daleč od moje in je tudi ne poznam. Razlogov je več, na prvem mestu je nedvomno ta, da so dizajnerski kosi res nesramno dragi; na drugi dejstvo, da niso nujno kvalitetni; na tretji je nekoliko bolj osebna stvar, saj imam vedno občutek, da se stil v smislu dizajnerja od glave do pete zelo hitro spremeni v turbo zadevo, ki mi ni niti malo všeč.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

V tem vrtincu besed obstaja ena izjema. No, izjeme so vedno in pravijo, da so tukaj zato, da si bolje zapomnimo pravilo. Moja izjema je Gucci pas in resnično sem prepričana, da zna tvoriti dober stil. O tem pišem zato, ker razmišljam o kosu, ki zahteva nekaj več denarja, a spet mora biti tako, da ti ga ni žal, niti denarja in niti kosa. No, Gucci pas je nedvomno IT dodatek, ki seveda ni vreden svojega denarja (v smislu, da boste plačale pač brand, tako kot vedno), je pa ključni faktor za dober stil.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Videvamo ga povsod, in čeprav v resnici ni noro poseben (resnici na ljubo smo že videli dve začetnici skupaj na marsikaterem pasu, kajne?), ima svoj šarm. S kavbojkami, elegantnimi hlačami, krilom, midi plisirano obleko. Ko potrebujete pas, je Guccijev pravi nakup. Klasičen in črn, ne preveč debel, a niti ne super tanek, lahko pa je tudi v barvi konjaka. Recimo, da je dobro narejen zato, da zdrži vsaj nekaj let in glede na to, da pas nosimo vsak dan, no, potem ni tako slabo.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Zdaj se morda sprašujete, ali ga imam. Odgovor je ne, oziroma ne še. Malo premislim in grem v akcijo, nekje do valentinovega, čeprav, hmmm, tudi pas ne bi bil slabo darilo. 🙂

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.