Zanimiv trend kljub poletni vročini

Poletna vročina nas bo spremljala vsaj še dober mesec, če ne že kar globoko v jesen, zato se trendi tople sezone še vedno malce oblikujejo, kljub dejstvu, da smo večino do danes že dodobra osvojile. Znova in znova smo priča malim, a vseeno opaznim spremembam, verjetno tudi zato, ker se trgovine že postopoma polnijo z jesenskimi kolekcijami. In prav slednje v malih dozah že poskušamo vplesti tudi v trenutne outfite, pa čeprav zunanje temperature temu še zdaleč niso primerne.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Zadnje tedne je tako vse močneje opaziti novo kombinacijo poletnega krila ali obleke ter grobih, vsekakor bolj jesenskih ali celo zimskih gležnjarjev, ali kar polškornjev. Oblačila so v tem primeru izredno poletna, še najraje v svetlih nude ali belih tonih, medtem ko je usnjen gležnar obdan s črnino ter stabilnim podplatom, z ali brez pete.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Gre za trend, ki je v resnici še v povojih, a vse bolj kaže na to, da bo postal redni del začetne jeseni. Na tople gležnjarje vsekakor ne moremo pomisliti v poletnem času, a kljub temu ga mnoge že vključujejo v svoj vsakdan, vsaj takrat, ko je zunaj dež in kanček osvežitve. Super se podajo tudi kratkim jeans hlačam, mini denim obleki oziroma kombinezonu, zgrešiti pa v tem primeru ne moremo niti s cvetlično, prosojno obleko ali krilom iz tila.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.