Zanimiv trend: sadne torbice

Nisem prepričana, da jih bomo nosile, a morda tu in tam, h kavbojkam, ne bi bile slaba izbira. V poplavi tropskih potiskov in rož imajo tudi sadne oblike svoje mesto. In zdaj, ko smo veliko manj obremenjene z življenjem in si lahko privoščimo določeno mero hudomušnosti, postavijo te torbice piko na i. Nikar ne gre pozabiti, da so tukaj tudi modeli iz rafije, ki so morda še najlepši. Rafija je, že zaradi materiala, najboljša poletna izbira.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Kar mi je pri teh modelih zelo všeč, je tudi to, da so po svoje narejeni za mesto. Ne predstavljam si boljše izbire za na tržnico, ko zjutraj iščemo sveže breskve in sladek ananas za otroke. Hkrati so torbice v obliki sadja lepe s kavbojkami, dolgimi ali kratkimi, pa tudi z jeans kombinezoni. Upala bi si trditi, da gredo celo s poletno obleko, denimo dolgo in enobarvno, na volančke in s kratkimi rokavi. Dopustniško in hkrati šik.

Vir: Charlotte Olympia
Vir: Etsy
Vir: Pinterest

Verjetno se sprašujete, kakšna je starostna meja za te izdelke … No, glede na to, da nosijo zrele ženske torbice znanih znamk, z liki iz stripov in risank, potem si upam trditi, da meje ni. Bolj gre za to, kako se počutite in kaj vas naredi srečne. Vse torbice seveda niso iste, nekatere so nekoliko bolj sofisticirane, kljub temu, da so v obliki gigantne jagode ali rumene limone. A tega je na internetu res na pretek, tako da v kolikor se porodi poletna želja, verjamem, da boste našle svojo. Ni kaj, pastelne barve nas kar zasledujejo in najdemo jih povsod, ne le na področju oblek.

Vir: LaurenConrad
Vir: LaurenConrad
Vir: LaurenConrad

Sorbetna manija se kar nadaljuje!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.