Najlepše kite tega poletja

Ni kaj: če odmislimo čop in razmršeno figo, je kita edina pametna poletna rešitev. Zahteva malo daljše lase, a je na koncu čudovita in pristaja vsem ženskam. Nove kite niso več tesno pletene, temveč zelo ohlapne in prav ta način pletenja jim omogoča, da pridobijo dodaten volumen. Pomagajte si tudi s prsti tako, da kito dodatno zrahljate in četudi uide kakšen las, nič zato, saj bo kita tako še lepša. Tudi dodatki za lase imajo v tej zgodbi pomembno vlogo. Če so vam všeč rože, lahko kito obogatite prav s svežim cvetjem, kar je še najbolj primerno za kakšno pomembno priložnost (konec koncev je poletje sezona porok, kajne?). Nikar ne smemo pozabiti na male glavnike in špangice, ki so prav tako okrašene s perlicami, kamni in različnimi dodatki. Tudi obroč bo lepo popestril glavo s kito … Torej izbire je skoraj na pretek. Tukaj je nekaj lepih kit, ki so mi še posebej všeč.

Polovična kita z rožami

Vedno mi je všeč, če imajo lasje tudi malo volumna in ta kita je idealna zato, da imamo vseeno spuščene lase. Lepa je takrat, ko so lasje daljši, in podobno kot ostale kite lahko tudi to popestrite z rožami. Lahko pa si omislite večjo pentljo, ki jo zaključi.

Vir: LaurenConrad
Vir: LaurenConrad

Visoka kita

V tem primeru so lahko lasje tudi krajši, saj gre za kito, ki jo pletemo že z vrha. Kot rečeno je prav lepo, če vam uide kakšen las: nihče ne pričakuje perfektnih in zabetoniranih pričesk, ki smo jih nosile v mladosti, saj je ta trend preprosto mimo. Tukaj lahko dodate manjše rože ali ruto, ki jo boste kar vpletli vmes. Kito lahko na koncu še dodatno zavijete v nizko figo.

Vir: LaurenConrad
Vir: LaurenConrad

Kita s špangicami

Ker so letošnje špangice zelo velike in opazne, je že tako, da karkoli si omislite z njimi, obljublja zavidanja vreden rezultat. Uporabite kar serijo špangic (mnogokrat se prodajajo prav tako, tri skupaj) in ne mislite, da jih je preveč, daleč od tega. Nove špangice so prav velike, mnogokrat okrašene s perlami ali v živalskem potisku. Kita je lahko prav navadna, špangice pa so tiste, ki postavijo piko na i.

Vir: LaurenConrad
Vir: LaurenConrad

Najbolj elegantna kita

Dve kiti, vsaka na svoji strani, ki se na koncu združita v čop. Tukaj je skoraj nujno, da dodate glavnik ali bogato špango in nič zato, če niste namenjene na poroko, saj kanček glamurja nikoli ne škodi. Mirno stavite na kamne ali perle, kar dobro je, če se v glavi nekaj lesketa in zadnji del pričeske je prav gotovo dovolj zanimiv in seksi, da prinese vse to … in še več!

Vir: LaurenConrad
Vir: LaurenConrad

Kit je resnično veliko, verjamem, da bom o njih še pisala, saj so primerne za vse priložnosti, sploh poletne.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.