Tri modne sestavine za pravo poletje

Vsako poletje nosi svojo modno zgodbo, pa vendar, da bi zares zadišalo po vročem soncu, morju in zagoreli koži, ponavadi potrebujemo določene elemente, brez katerih pač ne gre. Že nekaj toplih sezon zapovrstjo tako dominirajo posamezne sestavine, ki v hipu pričarajo nekatere najlepše poletne videze. Katere so? Tu je izbor treh najosnovnejših:

Vrvi – v vlogi naramnic in pasu, vezalk, držala in celo nakita, to je zagotovo detajl, ki nas popelje naravnost na morje, med ribiče in galebe, med sončne zahode nad obzorjem in dolge, tople večere na terasi. Naravnost čudoviti so na primer sandali z vrvmi, ki so nas prevzeli lansko poletje, prav tako obožujem torbice z vrvmi, zelo sveže pa delujejo tudi vsa oblačila, predvsem pa kombinezoni z vrvjo okoli ramen ter obleke oziroma krila in hlače z vrvjo okoli pasu.

Vir: Sincerely Jules
Vir: Lovely Peppa Instagram
Vir: Sincerely Jules
Vir: Camila Coelho Instagram

Školjke – prav tako eden tistih detajlov, ki je pravi modni preporod doživel pred letom ali dvema. Dandanes jih najdemo vsepovsod, zelo očarljivo delujejo med nakitom, sploh uhani, verižicami in zapestnicami (predvsem tistimi okoli gležnja), školjke se podajo tudi določenim oblačilom, a še bolj kot to so IN med modnimi dodatki. Tu so torej torbice s pravimi školjkami ali potiski le-teh, sandali s tem luškanim detajlom ter letos še posebej tudi sončna očala, obroči za lase in velike špange, ki se tokrat uvrščajo v sam vrh trendov.

Vir: Mikutas Instagram
Vir: Camila Coelho Instagram
Vir: Mikutas Instagram
Vir: Mikutas Instagram

Slama – verjetno eden od najbolj splošnih detajlov, ki ostaja večen skozi vsa poletja. Poleg slamnika so tokrat na voljo številne pletene torbe, ki so že zdavnaj prestopile meje plaže, slama se pojavlja celo med nakitom in obutvijo, medtem ko je pri oblačilih ponavadi ni zaslediti.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.