Zanimive kopalke letošnjega poletja

O tem, da je retro mimo, sploh ni dvoma in če po eni strani najdemo nizko rezane kopalke, ki zelo spominjajo na pinupice, so po drugi strani tukaj modeli iz 90. let, zelo visoki, seksi in najbolj primerni za mlada dekleta. V tem morju modelov so se tradicionalne bikini kopalke rahlo izgubile, a to ne pomeni, da jih ni, prej bi rekla, da so drugi trendi v ospredju. Ker moja ljuba Nama ostaja te dni še zaprta, sem na njihovi spletni trgovini izbrala nekaj zelo dobrih modelov.

Calvin Klein

Visok pas

Moram reči, da mi je vojaško zelena barva zelo všeč, če pa so zraven še rože, toliko bolje. Ta model je res super in je idealen tudi za ženske, ki imajo težavo s trebuhom. Všeč so mi široke naramnice na nedrčku, ker je vse zelo skladno. Kopalke najdete tukaj.

www.nama.si
www.nama.si
www.nama.si
www.nama.si

Retro enodelne

Z istim vzorcem so tudi enodelne, model ostaja retro, torej nizko rezan in z globokim izrezom na hrbtu. Skoraj nujna je rinka na sredini, ki ustvarja značilno, vintage odprtino. Lep detajl so cofi na traku, ki se zaveže okoli vratu. Kopalke najdete tukaj.

www.nama.si
www.nama.si
www.nama.si

Rože

Ogromno jih je in gre za trend, s katerim ne boste nikoli zgrešile. Ni nujno, da delujejo romantično, so pa vsekakor barvite in sveže. Tudi v tem primeru je model rahlo retro, z višjimi kopalkami in lepo oblikovanim nedrčkom. Kopalke najdete tukaj.

www.nama.si
www.nama.si
www.nama.si

Mornarski slog

Je nepogrešljiv in ga morate imeti. Vsaka bi morala imeti vsaj ene kopalke v mornarskem slogu, bodisi enodelne ali dvodelne. V tem primeru je zelo posebna oblika nedrčka, ki pa ni primeren za velike dekolteje, v tem primeru bi potrebovale več opore. Kopalke najdete tukaj.

www.nama.si
www.nama.si
www.nama.si

Večne črne

Najbrž so najbolj preproste in prav zato sem izbrala model s potiskom, ki jih rahlo popestri. Spodnji del je 100 % od bikink, zgornji pa je malo širši, tako da deluje zelo sodobno in novo. Kopalke najdete tukaj.

www.nama.si
www.nama.si
www.nama.si

Za športnice

Športni modeli imajo zelo poseben prostor v letošnji poletni modi. Niso le lepi, temveč tudi zelo uporabni. Nujno stavite na barve, vendar brez potiskov, in na praktične modele, v katerih boste lahko veliko plavale. Kopalke najdete tukaj.

www.nama.si
www.nama.si
www.nama.si

Vertikalne črte

V enodelni različici zelo dobro podaljšajo trup in postavo nasploh, zato so idealne za manjše ženske. Izbrala sem preprosto belo podlago in svetlo modre črte, saj prav ta kombinacija deluje najbolj sveže. Za piko na i so pentlje na ramenih, detajl, ki mi je od nekdaj zelo všeč. Kopalke najdete tukaj.

www.nama.si
www.nama.si
www.nama.si

Gol hrbet

Tudi ta model je zelo posrečen. Izrez na V zelo lepo poudari dekolte, hrbet pa ostaja skoraj v celoti gol. Ponavlja se kombinacija temno modre in bele, z majhnimi, rdečimi detajli. Te kopalke prav vidim z rdečimi nohti in rdečo šminko. Čisti wow učinek. Kopalke najdete tukaj.

www.nama.si
www.nama.si
www.nama.si

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.