Zapoved udobne obutve

In to ne le tiste najbolj klasične in elegantne, temveč tudi tiste super grobe, odštekane in včasih kar malo vesoljske. Obutveni modeli ta hip vse pogosteje namigujejo na statement oblike, ki pa svoj navdih več kot očitno črpajo tudi iz preteklih 80. in še veliko bolj iz preteklih 90. Po pravici povedano me večkrat spominjajo na modo moje mladosti, torej na bulerje in čevlje, ki so (oziroma smo) jih nosili vsi zapriseženi raverji. Manjkati torej ne smejo poudarjeni, debeli podplati, ponavadi kar ravnih oblik, ter debelo, kvalitetno usnje (po možnosti eko), ki nogo greje v še tako mrzlih zimskih jutrih, medtem ko korak ostaja preprost in stabilen.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Res je, da so takšni čevlji večkrat povezani s kavbojkami, te mesece sploh s tistimi nekoliko širših modelov, pa vendar jih trendi vse bolj dodajajo tudi najbolj elegantnim kosom, kot so dolge, maksi obleke, razkošne bluze s pentljo ali pa mini oziroma midi krila. V kolikor bi jih želele v svojem vsakdanu preizkusiti, pa nekako niste povsem prepričane, v kakšen look jih vključiti, potem predlagam široke in nekoliko krajše hlače s poudarjenim, visokim pasom, tanjši puli ter dolg, prefinjen plašč, seveda predvsem v umirjenih tonih črne, rjave, sive in bež.

Net-a-Porter
Net-a-Porter
Net-a-Porter
Net-a-Porter
Net-a-Porter

Morda se takšni škornji oziroma gležnjarji na prvi pogled zdijo čisto pretežki in vsekakor drži, da v njih pač ne bomo izgledale najbolj prefinjeno, pa vendar je to dodatek, ki nekako vse bolj prevzema tako mlajše kot nekoliko starejše generacije. V njih preprosto delujemo kul, ne glede na to, s čim jih v resnici skombiniramo, pomembno je le to, da celotne retro obarvane stajling zgodbe ne zakompliciramo preveč, torej bodo dovolj že kavbojke, bela srajca oziroma majica in casual blazer, za piko na i pa naj ne manjkajo niti modna sončna očala.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.