Ženska s stilom: Linda Fargo

Še zdaj mi je neskončno žal, da je nisem uspela prepričati, da bi privolila v intervju, a Linda Fargo je v resnici dokaj sramežljiva in kamer res ne mara. V svetu mode je prava avtoriteta, saj je ženska, ki skrbi za podobo in stil Bergdorf Goodman, gigantne in super šik veleblagovnice v New Yorku. Ona je tista, ki izbira znamke in tako lansira trende. Kot Anna Wintour, le da v prijaznejši verziji. Mnogo prijaznejši.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

O njenem stilu pišem zato, ker ni rosno mlada in ne pripada generaciji, ki iz mode naredi senzacionalizem. Pravzaprav je dokaj klasična, a nič dolgočasna in si vedno upa, tudi z izbiro izrazite rdeče šminke, ki še bolj poudari njena velika usta. Pa vendar, sama pravi, da jih tako ali drugače ima, torej jih pokaže. Jasno je, da obožuje živalske potiske in stavi na močne kose. Seveda so njeni dizajnerski, a zdi se mi, da njen stil veliko pove o osebnem okusu, zato je tudi tako navdihujoč.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Za Lindo je definicija stila zelo individualna in dober stil je nekaj, kar je dokaj blizu meje s slabim okusom, saj marsikdaj res ne veš, ali ti je nekaj všeč ali ti ni, veš pa, da je posebno. Zanimiva izjava za žensko, ki ima v svoji omari 100 parov črnih hlač in jih še vedno kupuje. Rada pomeša klasične kose z drznim nakitom ali drznim dodatkom, zato je na njej vedno kaj bolj odbitega. Blizu so ji tudi barve, močne in energične, ki še bolj poudarijo izbiro popolnoma bele pričeske. Ko sem jo prvič srečala, sem opazila tri stvari: belo pričesko, bele zobe in rdečo šminko.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Že nekaj let berem, da je Linda stara petdeset +. Težko rečem, koliko jih ima točno, sicer niti ne vem, ali je to sploh pomembno. Izbrala sem jo za navdih, ker je povrh vsega tudi vedno nasmejana in ženska. Takšna, da bi šla z veseljem z njo na kavo.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.