Zdaj je čas, da razkrijemo hrbet

Res je, prav zdaj je nastopilo obdobje nekaterih najbolj drznih in vsekakor tudi najbolj zapeljivih outfitov, ki jih sicer preko leta morda niti ne bi upale nositi, pa vendar igrivo morje, vroče sonce in nagajiv veter dovoljujejo prav to. Poleg izredno globokih dekoltejev, visokih izrezov, lahkotnih in prosojnih materialov se med najvpadljivejše kose prav vsako leto uvrščajo tudi tisti, ki, delno ali v celoti, razkrivajo naš hrbet. Gre za kroj, s katerim razkazujemo veliko več kot ponavadi, kar pa hkrati pomeni, da ob tem potrebujemo tudi dobro mero samokritičnosti, torej, da si včasih pač priznamo, da so morda naša leta takšnih stajling zgodb že za nami.

Vir: Instagram: Mikutas
Vir: Instagram: FashionedChic
Vir: Instagram: Rocky Barnes
Vir: Instagram: Aylin Koenig
Vir: Instagram: Rocky Barnes

A v kolikor to ostaja vaš najljubši detajl, potem z veseljem sporočam, da ga ne bo primanjkovalo niti to poletje. Predvsem so IN nežni svileni oziroma satenasti topi, ki spredaj delujejo kot slip top, medtem ko zadaj ostajajo le vrvice od naramnic. Slednje se odlično obnese tudi pri tovrstnih oblekah, vsekakor pa si lahko gol hrbet zamislimo še pri mnogih ostalih modnih podobah. Prednost takšne garderobe se skriva tako v njeni ženstvenosti kot tudi vsestranskosti, saj jih z lahkoto vpletamo v povsem casual, dnevne podobe, kjer tokrat ne manjka kratkih hlač in retro elementov, kot tudi v večerne zgodbe, kjer vse diši po glamurju in eleganci.

Net-a-Porter
Net-a-Porter
Net-a-Porter
Net-a-Porter
Net-a-Porter

Nenazadnje pa je ta podrobnost velika domena enodelnih kopalk, ki to poletje ostajajo skoraj popularnejše od dvodelnih modelov, zato nič čudnega, da se tudi povsem vsakdanji kosi večkrat zgledujejo po njih, v obliki bodijev, topov ali oblek.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.