Zelo lepa krila letošnje zime

Drage moje, pokažite noge! Letošnja zima narekuje prav veliko modelov kril in dobra novica je, da ne gre za kratke! Nič nimamo sicer proti mini modelom, a kot vemo, niso najbolj enostavna, in ko sedimo, znajo biti prav nadležna. V valu ženstvenosti, ki nam ga ponuja moda, je tako, da odigrajo krila zelo pomembno vlogo. Za vas sem izbrala najlepše modele ta hip in vem, da imate v svoji garderobni omari vsaj nekaj  modelov.

Dolgo krilo

Nosimo ga tudi z volnenim puloverjem, z visokim ovratnikom ali dokaj ohlapno pletenino; vse tri rešitve ponudijo zelo dober kontrast in seveda gre za krilo, ki ga načeloma nosimo z nizkimi petami, supergami ali moškim modelom čevlja z vezalkami. Pete niso najbolj zaželene.

Vir: Pinterest

Midi krilo

Dolžina je pod koleni in največkrat je ozko in oprijeto, vendar ni nujno, saj je lahko tudi krojeno na A, rahlo vintage in zelo po bontonu. Midi krilo nosimo s petami, lahko tudi z manjšimi podplati, v slogu 50. let. Dodajte lepo bluzo ali krajšo pletenino, da bo pas viden. Stavite na barve, saj ni nujno, da je krilo črno ali temno, zima narekuje kar močne odtenke.

Vir: Pinterest

Usnjeno krilo

Je super seksi in zelo dobrodošlo, mora pa imeti pravo dolžino, kar pomeni vsaj do kolen. Dodajte belo bluzo s čipko ali pulover z visokim ovratnikom; tudi v tem primeru gre za kos, ki ga nosimo s petami, tako namreč poudarimo svojo najbolj žensko plat. Črno je seveda obvezno, vse ostale barve so, pri usnju, nekoliko tvegane.

Vir: Pinterest

Pencil krilo

Do kolen, ozko in z visokim pasom, je zelo lepo na vitkih postavah in višjih ženskah, je pa tudi model, ki zelo lepo poudari boke, zato vas zna narediti prav seksi in privlačne. Tudi v tem primeru lahko stavite na barve in ga seveda kombinirate s kakšnim lepim blazerjem, ki mora biti daljši.

Vir: Pinterest

Plisirano krilo

Osebno mi je zelo všeč, ker spominja na preteklost in je zelo nosljivo. Ne sme biti kratko, tudi dolžina nad koleni je tvegana, torej raje do kolen ali daljše. Nosimo ga s petami in tudi supergami, vse je odvisno od stila. Dobra kombinacija je usnjena jakna, ki tako ali drugače vedno pride prav, le poskusite.

Vir: Pinterest

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.