Modne bleščice tega tedna

Tudi ta teden je bil poln spomladanskih novosti, najnovejših reklamnih kampanj in novih modnih smernic, a bolj kot to so se s ponedeljkom vse oči uprle v newyorško dogajanje, saj se je pričel teden mode, ki bo predstavil številne kolekcije naslednje jeseni in zime.

Tom Ford jesen 2018

Zac Posen bo izpustil predstavitev na tokratnem tednu mode, saj je svoje kreacije raje predstavil tudi v sklopu novih fotografij, na katerih njegove kreacije razkazuje igralka Katie Holmes.

Zac Posen

Svojo zadnjo kolekcijo pa je ta teden predstavila slovita Carolina Herrera, ki bo delo kreatorja njene modne hiše prepustila dizajnerju Wesu Gordonu.

Carolina Herrera

Prav posebno sodelovanje se je tokrat zgodilo med znamko L.K. Bennet ter oblikovalko poročnih kosov Jenny Packham, kolekcija pa vsebuje tako poročno obutev kot poročne torbice.

L.K. Bennett x Jenny Packham

Obraz letošnje spomladanske kampanje Vere Wang je postala Freja Beha Erichsen, medtem ko je za fotografije poskrbel fotograf Patrick Demarchelier.

Vera Wang

Izredno prefinjena je ponovno tudi kampanja za pomlad in poletje Oscarja de la Rente, pri kateri sta tokrat pozirala Mariacarla Boscono in Duckie Thot.

Oscar de la Renta

Povsem športno pa je v tokratni novi kampanji opremljena Karlie Kloss, saj je namreč pozirala za znamko adidas by Stella McCartney.

adidas by Stella McCartney

Valentinovo podobo je dobila nova kolekcija nogavic, ki so plod sodelovanja med pevko Rihanno in znamko Stance.

Rihanna x Stance

Na dan zaljubljencev se vsako leto spomni tudi seksi znamka Victoria’s Secret, ki je letos ponudila perilo v čudovitih odtenkih rdeče, črne in pink.

Victoria’s Secret

Dior kozmetika ta hip navdušuje z novim pudrom Diorskin Forever Undercover Foundation, za kampanjo katerega je pozirala prelepa igralka Natalie Portman.

Diorskin Forever

Novi obraz znamke YSL Beauté pa je postala pevka Halsey, s katero bodo skušali vzbuditi pozornost mlajše generacije.

Halsey

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.