Stajling dneva: plisirana bluza in pletenine

Temno modra in smaragdno zelena ali zelena nasploh je kombinacija, ki jo obožujem. V današnjem stajlingu sem se torej odločila za barvi, ki sta zelo zimski in sta bili v tej hladni sezoni nekaj povsem novega. Sploh zelena je odigrala zelo pomembno vlogo, tudi na področju make-upa, in navdušila ženske. Ko sem bila nazadnje na televiziji (gostja v oddaji), sem ugotovila, da sta bili voditeljica in maskerka v zeleni barvi, prav tako jaz, za mano pa je v oddajo prišlo še nekaj žensk in vse so nosile zelene odtenke. Plise pa je material, ki ne gre nikoli iz mode, če se nahaja na daljših rokavih, deluje prav viktorijansko, kar je nedvomno po mojem okusu. Dodala sem jopo in hlače, ki so resnično lepo krojene, saj podaljšajo noge in so hkrati zelo udobne. Tudi tokrat me je spremljal zelo lep dan, brez oblaka, tako da sem skoraj začutila pomlad.

Moj stajling je slednji: bluza, jopa in hlače Sisley, torbica Chloé, prstana Monica Vinader, pas Pinko, verižica Sisley.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.