Zelo stilsko, pa vendar tudi zelo sproščeno

Tako nekako bi lahko na kratko povzeli letošnje modne smernice, ki hladnim mesecem pripisujejo ogromno udobja in mehkobe, nosljive in raznolike kose ter stil, ki dobro pristoji tako mlajšim kot starejšim generacijam. Gre za naravnost mamljivo mešanico volne in usnja, žameta in satena ter denima in damasta, katere se dobro znajdejo tako med dnevnimi kot večernimi stajling zgodbami. Veliko poudarka ostaja na oversize krojih, na dotiku moške garderobe ter seveda na retro podobi, ki navdih črpa predvsem iz preteklih 70-ih, 80-ih, sploh pa preteklih 90-ih.

Mango
Mango
Mango
Mango
Mango

Ta hip se moda, pa čeprav še tako sproščena, poigrava predvsem z vsemi svetlikajočimi se elementi, katere lepo vpleta v ženske podobe od jutra pa vse do poznega večera. Kadar razmišljamo v smeri elegance in nosljivosti, potem sploh pozimi ne gre zanemariti vpliv barv. Slednje tokrat zopet močno vlečejo na dva povsem različna konca. Po eni strani se zelo rade odenemo v nevtralne, nežne odtenke nude, bele in rjave, po drugi strani pa ljubimo močne, intenzivne barve, ki spominjajo predvsem na barve dragih kamnov. Tokratni trendi pogosto predlagajo, da izberemo eno samo barvno shemo ter si jo privoščimo v različnih odtenkih od glave do pet. Potem so tu tudi nenavadne in precej nepričakovane barvne mešanice, sploh tiste med nevtralnimi oziroma bazičnimi in neon barvami, ki pa v resnici vedno znova dokazujejo, kako močno vplivajo na modnost in zanimivost celotne podobe.

Zara
Zara
Zara
Zara
Zara

Tu so torej kostimi, katerim udobje nudijo predvsem tanki puliji in udobni gležnarji, modna so prepletanja kosmatih topov in usnjenih hlač ali usnjenega krila, vsekakor pa gre pri iskanju ravno pravšnjega recepta prefinjenosti in sproščenosti omeniti tudi dolga, mehka in zelo topla ogrinjala, ki tudi letos služijo kot grelni dodatek številnim dnevnim outfitom.

Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.